Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След възраждането на "Авеню" Боби и Заки представят още една нова песен - "Свобода"

Всяка сбъдната мечта е отправна точка за следващата – смята Заки

3
Снимка: Стаматина Никова
В „Пожелание с послание“ този път гостува в пълен състав дует „Авеню“.

Поводът беше новата песен "Свобода" на Боби и Заки, както и клипът към нея, в който разперването на крилете на свободата е в образа на едно малко, но както бе описано „много професионално ориентирано момче“ - Антон.

Заки разказа пламенно както за видео клипа и срещата му с главното действащо лице, така и за любимите си български песни, чиито изпълнители трябва да имат своя шанс.

Боби пък ни сподели една изключително вдъхновяваща история за добрината на българите, която все още се среща дори и в големите фирми.

Двамата ни гости направиха и един апел към всички техни почитатели и наши слушатели, в опит да намерят един стар запис на клипа им към „Живели ли сме някога преди“.

В края на предаването се посмяхме от сърце в Блиц-интервюто и разбрахме какво предстои на известния дует, а и защо всъщност той се казва „Авеню“.

Чуйте предаването.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Галерия