Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Левски ТВ" стартира на 5-и декември, Иван и Андрей влизат в управата на "сините"

Телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов показаха новата визия на клубната телевизия на "Левски"
Снимка: БТА

Обещаният уеб-портал "Левски ТВ" ще започне директното си излъчване в мрежата на 5 декември тази година и ще съдържа специална изненада за привържениците на "сините" по целия свят - съвсем безплатно излъчване на всички контроли от зимната подготовка, както и всички мачове на юношеските формации на клуба, съобщиха популярните фенове, телевизионни водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, които влязоха в Управителния съвет като юридическо лице. Освен това, в най-скоро време "Левски" ще разполага и с нов уебсайт, който е изготвен изцяло в крак с времето и отговарящ на мащаба и историята на клуба. Успоредно с това, най-малките фенове на "сините" ще получат уникалната възможност не само да се докоснат до своите любимци, но и да играят с тях в един отбор.

До няколко седмици ще бъде вкаран в употреба чисто нов уебсайт на клуба. Той ще бъде лесен, достъпен за всички, изцяло в крак с времето и отговарящ на мащаба и историята на клуба. Този сайт ще бъде междинната станция между славната история на "Левски" и 21 век. Винаги актуална, винаги официална информация, поддържана 24 часа в денонощието от млади професионалисти. В този сайт ще може да видите и новата секция на обновения онлайн магазин. Създадохме и нова фейсбук страница, която събра около 35 хиляди уникални абонати за краткото си съществуване, обещаха Иван и Андрей.

Левски ТВ е иновативна интернет медия, неизменна част от уеб-портала. Видео каналът ще предлага ексклузивно FULL-HD от живота в "Левски" и събитията зад кулисите, следени от професионален екип. Какво става на стадиона и по трибуните, ще видите в "Левски ТВ". Единствено тази телевизия ще излъчва онлайн мачовете на различните възрастови формации на живо до неограничен брой потребители в която и да е точка по света. Още тази зима пък феновете на Левски ще могат да проследят на живо всички мачове от подготовката на футболистите, добавиха Иван и Андрей.

В новият Управителен съвет на влязоха и други любопитни имена - освен председателят Иво Тонев, заместник председателят Николай Иванов и изпълнителният директор Константин Баждеков, в Управата са още Национален клуб на привържениците на Левски София (НКП), "Синя България", бившите футболисти Николай Илиев и Гошо Гинчев, Илия Христов от сдружение "Сини сърца" и "Междинна станция" - фирмата на Иван и Андрей.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Втора победа за Лудогорец на лагера в Австрия

Лудогорец записа престижен успех в контролен мач – 1:0 срещу Слован Братислава.  Така "зелените" спечелиха и втората си проверка, след като на старта на лагера в Австрия разбиха словенския Приморие с 5:0. Срещата се забави с 35 минути заради катастрофа в тунел, която прати в голямо задръстване автобуса на словаците. Ивайло Чочев откри резултата след..

публикувано на 23.06.24 в 21:56

Тея Николова е 5-та във финала на 50 метра бруст

Тея Николова завърши на пето място на финала на 50 метра бруст на европейското първенство по плувни спортове в Белград. Нашата представителка регистрира време от 30.97 секунди, което я остави на 0.07 от бронзовия медал. Шампионка е полякинята Доминика Щандера с 30.55, а след нея на подиума се наредиха финландката Веера Кивиринта с 30.65 и шведката..

публикувано на 23.06.24 в 20:10
Елвира Краснобаева.

Без медали за българските грации в Милано

Елвира Краснобаева завърши на пето място, а Ева Брезалиева е шеста на финала на обръч на последната за сезона Световната купа по художествена гимнастика в Милано (Италия), съобщи БТА. И двете българки допуснаха грешки в композициите си. С резултат от 33.350 точки (17.900 трудност; 8.000 артистичност; 7.450 изпълнение), Краснобаева се класира на пета..

публикувано на 23.06.24 в 19:10

Яник Синер спечели турнира в Хале

Яник Синер триумфира на турнира по тенис на трева в Хале (Германия) с награден фонд от 2 255 655 евро. На финала лидерът в световната ранглиста се наложи трудно със 7:6 (8), 7:6 (2) срещу Хуберт Хуркач. Това е първа титла на тревни кортове за Синер, който стана общо осмият тенисист в историята, спечелил първия си турнир, веднага след като се е изкачил..

публикувано на 23.06.24 в 17:45

България отбеляза Международния олимпийски ден и Деня на българския олимпиец

В чест на Олимпийския ден, Деня на българския олимпиец и Париж’2024, тазгодишната щафета със символичния олимпийски огън финишира днес в столицата пред Национална спортна академия „Васил Левски“. Факелът бе носен и ескортиран от деца от олимпийски клубове, а последният пост бе за доайена в предаването на щафетата Теофил Николов, който е първият..

публикувано на 23.06.24 в 15:52

ЦСКА София замина за Банско без Амос Юга

Старши треньорът на ЦСКА София Томислав Стипич определи група от 26 футболисти за предстоящия лагер в град Банско. Представителният отбор на "червените" ще пребивава в българския курорт до 6 юли (събота). Всички играчи на отпътуваха днес в 11:00 часа за старта на подготовката, като единствено Амос Юга ще се присъедини към своите съотборници на 25 юни..

публикувано на 23.06.24 в 15:42
Александра Начева

Александра Начева със скъсани връзки и счупен глезен, оперираха я

Четвъртата в тройния скок от Европейското първенство по лека атлетика в Рим по-рано през месеца Александра Начева е била оперирана днес в “Пирогов”, след като се оказа, че е със скъсани връзки и счупен десен глезен, научи Sportal.bg от самата атлетка. 22-годишната пловдивчанка, която в Рим постави два лични рекорда (14.29 м в квалификациите и 14.35 м във..

публикувано на 23.06.24 в 15:12