Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левски без Ники Михайлов и срещу Етър

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев определи група от 19 футболисти  за мача от 2-ия кръг на Първа лига срещу Етър. "Сините" гостуват във Велико Търново в неделя, 21.07, от 21:00 часа.

Футболистите на Левски тренираха тази сутрин на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", след което отпътуваха за старопрестолния град. От групата отпадна Николай Михайлов, който ще поднови тренировки в понеделник. С тима няма да бъдат още Атанас Кабов, Илия Димитров и Асен Чандъров.

Ето и цялата група на Левски:

Милан Миятович, Петър Иванов, Живко Миланов, Нуно Рейш, Янис Каргас, Иван Горанов, Деян Иванов, Ивайло Найденов, Илия Юруков, Мартин Райнов, Хали Тиам, Давиде Мариани, Паулиньо, Станислав Иванов, Станислав Костов, Франко Мазурек, Дени Алар, Мартин Петков, Здравко Димитров



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Шели-Ан Фрейзър-Прайс

Шели-Ан Фрейзър-Прайс се класира за пета Олимпиада

Двукратната олимпийска и петкратна световна шампионка в спринта на 100 метра - лекоатлетката Шели-Ан Фрейзър-Прайс от Ямайка се класира за петата си олимпиада на 37-годишна възраст и ще преследва трети златен медал в кариерата си в спринта на 100 метра на Игрите в Париж. Фрейзър-Прайс стана трета в петък вечерта в квалификациите на Ямайка..

публикувано на 29.06.24 в 17:11
Алекс Божев

Алекс Божев подписа с ЦСКА 1948

Алекс Божев официално е футболист на ЦСКА 1948. Младият вратар е роден на 19 юли, 2005 година. Божев е играл за всички юношески гарнитури на България до 20 години, като е носил капитанската лента за отбора до 19 години. Той направи своя неофициален дебют за състава воден от Валентин Илиев в приятелската среща срещу Струмска слава (3:0). "Всички в..

публикувано на 29.06.24 в 17:03
Макс Верстапен

Макс Верстапен спечели квалификацията за спринтовото състезание в Гран при на Австрия

Макс Верстапен с Ред Бул спечели квалификацията за спринтовото състезание на домашната писта за отбора си в Австрия, 11-и кръг от сезона във Формула 1. Ферстапен, който бе най-бърз и по-рано днес в единствената тренировка за уикенда, спечели първата позиция, давайки най-бързо време 1:04.686 минути. Той изпревари втория Ландо Норис (Великобритания) от..

публикувано на 28.06.24 в 20:08
Виктория Томова

Виктория Томова отпадна на полуфиналите в Бад Хомбург

Виктория Томова отпадна на полуфиналите на турнира по тенис на трева УТА 500 в Бад Хомбург (Германия) с награден фонд от 802 237 евро.  Първата ракета на България загуби с 0:6, 6:7 (6) срещу Дона Векич след час и 41 минути. Томова игра втори полуфинал през сезона след достигането си до най-добрите четири в Рабат през май.

публикувано на 28.06.24 в 19:57
Карлос Насар

Карлос Насар постави три световни рекорда, въпреки че те няма да бъдат признати

Карлос Насар,  който ще бъде един от представителите на България на Олимпиадата в Париж, подобри три световни рекорда и спечели три златни медала по време Държавното лично първенство по вдигане на тежести в Русе.  В надпреварата в категория до 89 килограма при младежите 20-годишният Насар изхвърли 183 килограма, като по този начин вдигна с килограм..

публикувано на 28.06.24 в 17:56
Уругвайският национал Дарвин Нунес се радва на попадението си.

На Копа Америка Уругвай вкара 5 гола, Панама изненада домакина

Отборът на Уругвай направи решителна крачка към директните елиминации в Копа Америка след успех с 5:0 срещу тима на Боливия. С успеха възпитаниците на Марсело Биелса оглавиха своята група "С". Старт на головото шоу даде Факундо Пелистри, който отрки резултата в 8-ата минута, след като се възползва от центриране на Араухо. Малко по-късно в 21-вата..

публикувано на 28.06.24 в 06:33

България получава още една квота в класическата борба за Париж

България получава още една квота в класическата борба за олимпийските игри в Париж 2024, съобщават от БФ Борба. Това стана възможно след преразпределение на 16-те вакантни места, които Международната централа (UWW) раздаде на следващите в подреждането от квалификациите. Преди седмица Международният олимпийски комитет одобри 16 от 26-е..

публикувано на 27.06.24 в 21:50