Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стамен Белчев е новият треньор на ПФК Арда

Стамен Белчев отново застана начело на Арда
Снимка: fcarda.bg

След среща между спортния директор на клуба Ивайло Петков и Стамен Белчев, двете страни постигнаха договорка Белчев да поеме поста старши треньор на отбора. 

Така той застава начело на ПФК Арда за втори път, след като водеше отбора, когато той спечели бараж за влизане в елита на българския футбол.

Ръководството на ПФК Арда пожелава на Стамен Белчев успех начело на отбора.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Мбапе пропусна тренировка на Франция

Френският нападател Килиан Мбапе отсъства, когато отборът участва в открита тренировка в базата си на Европейското първенство по футбол. Мбапе и Кингсли Коман липсваха от групата играчи, които се появиха за тренировки в Падерборн. Приблизително 4000 души присъстваха, за да гледат сесията. Френският спортен всекидневник "Екип" съобщи, че..

публикувано на 13.06.24 в 20:55

Александър Асенов триумфира на шампионата в Упсала

Александър Асенов спечели титлата в спринта на 100 метра в Открития европейски шампионат по лека атлетика за хора с интелектуални затруднения в Упсала (Швеция). Спортистът от Федерация Адаптирана физическа активност - България с председател Слав Петков стигна до златото с време 13:91 секунди. В същата дисциплина при жените Радена Ангелова..

публикувано на 13.06.24 в 20:16
Виктория Томова

Виктория Томова ще играе на четвъртфиналите във Валенсия

Първата ракета на България Виктория Томова се класира за четвъртфиналите на турнира по тенис на клей УТА 125 в испанския град Валенсия с награден фонд 100 хиляди евро. Поставената под номер 1 в схемата Томова победи рускинята Оксана Селехметева със 7:5, 2:6, 6:1 за 1:55 часа. Българката направи обрат от 1:4 до 7:5 в първия сет, след като взе..

публикувано на 13.06.24 в 20:14
Даниил Медведев

Пуснаха руските тенисисти на Олимпиадата в Париж

Международната федерация по тенис (ITF) разреши на руски състезатели да участват на Олимпийските игри в Париж, съобщи за ТАСС президентът на руската федерация Шамил Тарпищев. "Получихме отговор от ITF. Всички, които се класираха за Олимпиадата след Откритото първенство на Франция, бяха допуснати до участие", каза Тарпищев. Той добави, че..

публикувано на 13.06.24 в 19:13

Нури Шахин ще бъде треньор на Борусия (Дортмунд)

35-годишният бивш турски национал Нури Шахин ще бъде новият старши треньор на германския Борусия Дортмунд, твърди вестник Bild. Финализирането на сделката остава само формалност, а представителите му са в Дортмунд, за да..

публикувано на 13.06.24 в 19:03
Весела Димитрова и ансамбъл (жени)

Весела Димитрова: Най-опасните ни конкуренти са всички участници в олимпийските игри

Националният ансамбъл по художествена гимнастика ще участва на Световната купа в Клуж-Напока (Румъния) от 12 до 14 юли и ще проведе едноседмичен лагер в Париж преди олимпийските игри, който ще започнат на 26 юли. Това обяви на пресконференция старши треньорът на тима Весела Димитрова. Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и..

публикувано на 13.06.24 в 15:01

Братислав Кръстев: След 10 години ще се мерим с Германия и Белгия в снукъра

На демонстративния турнир по снукър в Пловдив и София преди дни шампионът на България Братислав Кръстев имаше възможността да играе рамо до рамо с легендите Джон Хигинс и Рони О’Съливан. Нашият майстор, сега и треньор, разказа в интервю за БНР за впечатленията си и за развитието на играта у нас. След 10 години ще бъдем водеща сила на..

публикувано на 13.06.24 в 13:25