Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Футболният Хебър има ново ръководство

Футболният Хебър има ново ръководство
Снимка: Архив / Снимка: БТА

Футболен клуб Хебър (Пазарджик) избра нов управителен съвет. Бившият национал на България - Владимир Гаджев, бе определен за председател на клуба, а като членове на Управителния съвет (УС) влизат още адвокат Тинко Василев, икономистът Лазар Костов, футболистът Йордан Минев и бизнесменът Димчо Ганев.

По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Боряна Калейн е втора след изпълненията с обръч и с топка в квалификациите на ЕК в Баку, Стилияна Николова - трета (ОБНОВЕНА)

Боряна Калейн заема втората позиция във временното класиране в квалификациите при жените, а Стилияна Николова е трета след изпълненията с обръч и с топка  на Европейската купа по художествена гимнастика в Баку (Азербайджан). Калейн започна силно надпреварата с актив от 69.200 точки (36.200 на обръч и 33.000 на топка) оглави класирането след първата..

публикувано на 03.05.24 в 10:53

Торoнто победи Бостън в мач от плейофите на НХЛ

Уилям Найландър вкара гол във втория и третия период, а Торонто Мейпъл Лийфс постигна победа с 2:1 над гостуващия Бостън Бруинс и изравни плейофната серия помежду им до 3:3 успеха от първия кръг на Източната конференция в НХЛ. Мач 7 е насрочен за събота вечер в Бостън. Найландер наруши дългата безрезултатна ситуация на мача при само 54,8 секунди до..

публикувано на 03.05.24 в 10:12
Арина Сабаленка

Сабаленка спечели срещу Рибакина и е на финал в Мадрид

Защитаващата титлата си Арина Сабаленка (Беларус) се класира за финала на турнира по тенис на клей в Мадрид с награден фонд 7.7 милиона евро. Световната номер 2 постигна труден успех над Елена Рибакина от Казахстан след 1:6, 7:5 и 7:6 (5) за 2:19 часа игра. В битка за титлата Сабаленка се изправя срещу Ига Швьонтек от Полша. Лидерката в световната..

публикувано на 03.05.24 в 10:10
Тодор Янокв

Теодор Янков с норматив за ЕП по лека атлетика за юноши

Теодор Янков покри норматив за Eвропейското първенство по лека атлетика за юноши на турнира памет на Григор Христов-Гришата, който се проведе на стадиона на Национална спортна академия "Васил Левски". Гришата отдаде голяма част от живота си на леката атлетика като журналист и написа книгата "На Царицата с признание и любов" В надпреварата на скок..

публикувано на 03.05.24 в 10:08
Байер (Леверкузен)

Полуфинали в Европа: Леверкузен удължи серията си с победа в Рим

Новият германски шампион Байер (Леверкузен) удължи невероятната си серия от 47 поредни мача без загуба във всички турнири през този сезон. В първи полуфинален двубой в турнира Лига Европа "аспирините" спечелиха с 2:0 на Стадио "Олимпико" в Рим и взеха много сериозен аванс пред Рома за реванша след седмица в Германия. Леверкузен изковауспеха си  с голове..

публикувано на 03.05.24 в 00:01
Челси

Челси нанесе нова загуба на Тотнъм

Челси нанесе нова загуба на Тотнъм в поредно лондонско дерби, след като го победи с 2:0 в отложен двубой от 26-ия кръг на английската Висша лига.  Трево Чалоба вкара за 1:0 в 24-ата, а Николас Джаксън удвои в 72-ата минута. В миналия кръг "шпорите" паднаха и от големия си съперник Арсенал с 2:3, а Челси записа дубъл срещу Тотнъм този сезон, след като..

публикувано на 02.05.24 в 23:30
Валентина Георгиева

Валентина Георгиева се класира за финала на прескок на Европейското по спортна гимнастика

Най-добрата българска състезателка Валентина Георгиева се класира за финала на прескок на Европейското първенство по спортна гимнастика в италианския град Римини. Възпитаничката на Филип Янев, която спечели квота за олимпийските игри в Париж 2024, получи трета по сила оценка от 13.816 точки, след като има 14.100 за първия опит и 13.533 за втория...

публикувано на 02.05.24 в 22:04