Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА 1948 вкара четири на Хебър в Пазарджик

ЦСКА 1948 вкара четири гола на Хебър
Снимка: Архив

Отборът на ЦСКА 1948 победи с 4:1 като гост Хебър в приятелски мач, игран в Пазарджик.

"Червените" поведоха в резултата чрез Симеон Димитров още в 5-ата минута, а Педриньо реализира второто попадение в полза на гостите в 38-ата минута. 

След точно час игра Марк-Емилио Папазов се разписа в полза на домакините от Пазарджик, докато Райън Бидунга върна двата гола аванс за ЦСКА 1948 в 75-ата минута.

Антонио Вутов оформи крайното 4:1 точно три минути преди изтичане на редовното време на срещата. 


По публикацията работи: Петър Ненов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Георги Иванов

Президентът на БФС Георги Иванов: Промените вече започнаха

Президентът на Българския футболен съюз Георги Иванов беше специален гост по закриване на третия детски футболен турнир “Пиринска Бундеслига” в Благоевград. Иванов застана пред медиите, където освен за турнира говори и за идеята да има две Втори лига. “Винаги съм се чувствал добре в Благоевград и сега, когато виждам децата как играят, се чувствам още..

публикувано на 29.04.24 в 17:40
Давид Иванов

Давид Иванов: Европейското е най-доброто състезание в кариерата ми до сега

„Това е най-доброто състезание, което някога съм правил. Натрупах много опит, но и се забавлявах. Нова е голяма стъпка напред. Много съм доволен. Не успях да направя както трябва финала на успоредка, можеше и малко повече трудност в изпълнението на висилка, но това сега няма значение. Много съм щастлив“, това сподели специално за БНР Давид..

публикувано на 29.04.24 в 17:24

ВК Нефтохимик привлече френски национал

Волейболният Нефтохимик, който отстъпи титлата на Левски през този сезон, продължава с ударната си селекция, информира БТА. Част от новия отбор на Нефтохимик за сезон 2024/25 ще бъде френският посрещач Франсоа Ребейрол, съобщиха от бургаския клуб. Новото попълнение на ВК Нефтохимик 2010 има с „петлите“ сребро от Олимпийския младежки фестивал в Гьор..

публикувано на 29.04.24 в 13:46

Треньорът на Оклахома е №1 в НБА

Марк Дейно спечели наградата за "Треньор на годината" в Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. 39-годишният специалист изведе тима на Оклахома Сити Тъндър до първото място в Западната конференция през редовния сезон с 57 победи и 25 загуби, като "гръмотевиците" изпревариха в последния момент шампиона Денвър Нъгетс. Дейно работа за..

публикувано на 29.04.24 в 13:42

Националките ни са вече в Римини за участие в ЕП по спортна гимнастика

Националните отбори на България за жени и за девойки пристигнаха в италианския град Римини, където от 2 до 5 май ще се проведе Европейското първенство по спортна гимнастика. България ще бъде представена с пълен отбор при жените в състав Валентина Георгиева, Никол Стоименова, Никол Соколова, Виктория Венциславова и Калина Тенева, а при девойките от две..

публикувано на 29.04.24 в 13:12

Състезателки по художествена гимнастика, таекуондо и брейк са финалистите в категория „Спорт“ в „Нощ на звездите“

Състезателки по художествена гимнастика, таекуондо и брейк са финалистите в категория „Спорт“ в спектакъла "Нощ на звездите". Церемонията, организирана от фондация "Енчо Керязов" е посветена  на талантливите деца на България в категориите "Спорт", "Образование", "Изкуство" и "Иновации". Тази година в 13-то издание на галата за голямата награда..

публикувано на 29.04.24 в 10:58

Гуардиола: Още сме далеч от титлата

Манчестър Сити все още е далеч от четвъртата си поредна титла в Англия, каза мениджърът на тима Хосеп Гуардиола. Сити победи Нотингам с 2:0 и е втори в класирането на Висшата лига на точка след лидера Арсенал, но и с мач по-малко.  "Титлата все още е далеч. Задайте ми този въпрос, когато сме начело в лигата и имаме още един мач. Но след..

публикувано на 29.04.24 в 10:41