Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Центърът за изкуства "София" търси да назначи млади хора

| Репортаж

Към Центъра за изкуства, култура и образование "София" ще бъде изграден първият младежки център в столицата. Той търси своя екип от амбициозни млади хора.


Желаещите да работят в центъра могат да кандидатстват за длъжностите:

  • младежки работници, 
  • образователни медиатори, 
  • психолози
  • кариерни консултанти.


Кандидатите могат да изпратят документи на адрес: mladejkicentersofia@gmail.com.


Документи се приемат до трети ноември.

Снимки: Георги Алексиев.

Подробности чуйте в звуковия файл.

По публикацията работи: Александра Никова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

БСП е първа политическа сила в Трекляно

БСП събира за пореден път най-много гласове на изборите в най-малката община Трекляно - 113, сочи окончателното преброяване на гласовете в 9-те секции. Избирателите по списък в 19-те села са 448, изирателната активност е над 50%. Вотът в общината е преминал спокойно, без никакви проблеми и инциденти. Откакто се правят избори, в..

публикувано на 28.10.24 в 19:21

ЦИК отчете избирателна активност от близо 39%

След отчитането на всички секционни протоколи изчислената избирателна активност вчера е 38,94 на сто, съобщиха от Централната избирателна комисия. От ЦИК правят уточнението, че данните може да се променят след повторното преброяване. Според междинната информация правото си на вот са упражнили 2 милиона 570 639 души. Спрямо изборите на 9 юни..

публикувано на 28.10.24 в 19:14

"Възраждане" и "Величие" с реакции след обявяването на окончателните резултати от изборите

Две от партиите, които участваха във вчерашните поредни предсрочни парламентарни избори, публикуваха свои коментари в социалните мрежи. Окончателно: 8 партии влизат 51-вото НС при 100% обработени протоколи Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов изрази благодарност на 325 000, както той се изразява, "възрожденци", които са дали гласа си за..

публикувано на 28.10.24 в 19:08
Виктор Орбан

Орбан: България е готова да направи последните си стъпки за Шенген, Унгария ще продължи да я подкрепя

"България е готова да направи последните си стъпки за Шенген. Унгария ще продължи да подкрепя България и българския народ в техните усилия", написа унгарският премиер Виктор Орбан в мрежата "Екс" (Х, преди Twitter). В поста си той отправя поздрави към ГЕРБ и лидера на партията Бойко Борисов за победата на вчерашните парламентарни избори...

публикувано на 28.10.24 в 19:00

Многохиляден протест в Тбилиси

Многохилядна протестна демонстрация започва тази вечер в столицата на Грузия Тбилиси, след като опозицията и президентът Саломе Зурабишвили обявиха проведените в събота избори за "откраднати". Управляващата партия "Грузинска мечта" се обяви за категоричен победител с 54 процента от гласовете.   Протестиращите носят грузински и европейски знамена и вече..

публикувано на 28.10.24 в 18:52

В Турция най-много са гласувалите в Бурса - 14 745

Алиансът за права и свободи убедително печели близо 65 на сто от подадените над 48 хиляди гласа на изборите за Народно събрание в Турция. Това е малко по-висока избирателна активност спрямо изборите през юни, когато гласувалите бяха 46 495. Най-много хора са упражнили правото си на глас в района на Бурса – 14 745. През юни най-голямото..

публикувано на 28.10.24 в 18:15
 Лилия Абаджиева

Лилия Абаджиева: В България не се мисли в перспектива

Кризата в културата е по-ужасяваща от политическата криза. Това каза пред БНР Лилия Абаджиева, театрален режисьор и уточни: "Да, те са в зависимост една от друга, но по- големият проблем на нашите политици и на нас, гражданите на тази държава, е, че не мислим в перспектива ". По думите ѝ живеем в една криворазбрана демокрация и   подчерта, че..

публикувано на 28.10.24 в 18:06