Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Градски фотоистории във "Вход свободен"

| обновено на 21.05.21 в 09:56

Ето, че петъкът отнво е тук! 

В края на работната седмица ще си поговорим за нещата, които биха ни усмихнали след тежък ден. 

Ще засегнем и темата зе приятелството. 

С Владимир Стефанов - организатор на благотворителната акция "Капачки за бъдеще" в Пловдив, ще говорим за осмото и издание, което предстои в събота, на 22-ри май. 

В минутите след 13.00 часа ще ви срещнем с Вера Готева - опитен разказвач и ментор по фотография с над 20г. опит в журналистиката и фотографията. Тя ще ни разкаже повече за любовта си към фотографията и за предстоящия курс "Градски фотоистории в Пловдив".

Ще изпратим работната седмица и с рубриките "Кино" и "Четем с Радио Пловдив".

Започваме след новините в 12. 

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Неделни избори с „Шейкър“

Мъдреците са казали, че само времето може да ни даде отговорите, които търсим, но ще ни ги даде, когато вече сме забравили въпросите. Тази неделя сутрин, очаквайте коментара на социалния психолог Красимир Гешев, за това как ежедневието определя желанията и решенията ни? Още за мрънкането и какво не зависи от нас, както и за някои наши..

публикувано на 08.06.24 в 16:05

И на слънце, и на сянка в "Ден след ден"

Все по-осезаемо се усеща лятото, макар и преди астрономическото му начало. Горещи теми вкл ючваме и в следобедната програма на Радио Пловдив на 7 юни.  В края на предизборната кампания и последния възможен ден за обяванене на данни от изследвания за електоралните нагласи включваме социолога Яница Петкова от "Галъп" с информация за последното проучване..

публикувано на 07.06.24 в 14:54

"Вход свободен" - последен делник

С настроение и нагласа за предстоящите почивни дни, днес ще ви разходим из събитията, които предстоят в града ни!  За втора поредна година, Детски отдел при НБ "Иван Вазов" Пловдив, организира Лятна читалня в своята градина! На малките читатели предстои цяла седмица с повече от интересни събития! Подробности за програмата ще научим в разговора с Радка..

публикувано на 07.06.24 в 09:30

Петъчното утро "Точно днес"

За грапавите и нови пловдивски улици, за книгите, издателите и читателите, за изборите във финалните сондажи на социолозите и отворените очи на наблюдателите, за фотографията и лицата, запечатващи времето са линиите, които следваме в утрото на 7 юни. Евелина Славкова от агенция "Тренд" ще представи финалните прогнози за подреждането на политическите сили..

публикувано на 06.06.24 в 16:32

В „Западен“ кипи работа и врят конфликти „Ден след ден“

Тече последна офанзива около подлеза „Модър – Царевец“ в район "Западен" преди движението да бъде пуснато утре или вдругиден. В същото време кметът на района Тони Стойчева с видео на живо във фейсбук  се опита да спре багерите, които започнаха да изграждат паркинга пред болница „Пълмед“, предоставен й с решение на предишния общинския съвет...

публикувано на 06.06.24 в 14:32