Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Да помогнем на Мария от Пловдив!

| обновено на 08.12.23 в 11:28

Деца, родители и треньори от Пловдив застават зад благотворителна кауза в подкрепа на Мария.

"Коледно време е вълшебно, искаме участията ни да бъдат с тематика: "Помогни"!", казва треньорката Нина Христозова. 

Основателят на "Нина Спорт Академи" добави: "Ние силно вярваме, че по Коледа чудесата се случват! Дано бъде положителен изходът за тази майка, приятел, ангел в борбата срещу рака на Мария!"

Събитието е в неделя, 10 декември, от 16 часа в зала СИЛА, на третия етаж. Детските танцови групи от Nina sport academy ще са в подкрепа на каузата за набиране на средства за Мария Атанасова, която се лекува от раково заболяване в Турция. 

Необходими за лечението са 200 000 лева.  На благотворителното събитие ще присъстват 200 деца. 

Събитието ще е без вход, ще има кутии за Мария и ще могат да се дарят суми в дарителска сметка на Мария.

Поместваме тук данните:

BIC  UNCRBGSF

IBAN  BG69UNCR70001525439258

Титуляр: Мария Божинова Атанасова

Живка Танчева разговаря с Нина Христозова за благотворителното събитие. 

Още от категорията

Правителството ще оцелее, алтернатива няма

"Не можем да се оплачем от скука на политическата сцена - меморандуми, коалиционни споразумения, всичко, което върви под угрозата избори две в едно. Това, което наблюдаваме, е една перманентна битка на консенсус. Той е принудителен, но трябва да бъде търсен от политиците." Това заяви социологът от агенция "Насока" Елена Дариева. По думите й, сега се..

публикувано на 29.02.24 в 10:50

4 двойки ще си кажат "Да" на високосния 29 февруари

29 февруари е особена дата в календара, тъй като се случва веднъж на четири години. Въпреки че самият високосен ден не се свързва с много суеверия, някои хора вярват, че събитията на тази дата могат да имат специално значение или да доведат до уникален последици. Със сигурност за желаещите да сключат брак на датата 29 февруари, тя ще..

публикувано на 29.02.24 в 10:43

Среща в Пловдив за изборите за ЕП: "Провери и гласувай!"

В Пловдив днес ще се проведе обучение за проверка на факти за млади хора , които ще гласуват за първи път.  Събитието "Провери и гласувай! ", което организира Бюрото на Европейския парламент в България ще е в   конферентната зала на хотел Пълдин КООП .  В него ще се включат ученици от последен клас и студенти от начален курс. Доц. Ралица..

публикувано на 29.02.24 в 09:58

Ежедневно сме жертва на хакерски атаки

Откритият през миналата година Европейски цифров иновационен хъб "Тракия" разширява своето присъствие и активност. По думите на Ясен Танев, експерт към центъра, в световен план в повечето дейности тече преход на работа почти изцяло с компютри, с машини с компютърно управление и изкуствен интелект.  "Този бърз преход, освен положителния ефект върху..

публикувано на 28.02.24 в 17:00

Съветниците не са виновни, няма контрол над работата им

Утре съветниците трябва или да прегласуват решението си за увеличените си възнаграждения, които възлизат на 3 080 лева, или да намерят изход от ситуацията, след като областният управител намери законови пропуски в решението им. Малко, много или достатъчни са тези пари за 51-те общински съветници – интервю по темата с Ваня Драганова, журналист..

публикувано на 28.02.24 в 16:17