Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

T.A.N.K.E.R, среща култура и бизнес в Пловдив

В епоха, където глобалната взаимосвързаност е от съществено значение, Екипаж с гордост обявява първото издание на T.A.N.K.E.R, уникално нетуъркинг събитие, което съчетава нишките на бизнеса и културата.

Събитието ще се проведе на 24.04.2024 в Дом на Младоженеца - Пловдив от 19 ч. и обещава да бъде точка на сблъсък за лидери от индустрията, културни оператори и визии за бъдещето.

Разнообразни гледни точки, безгранични възможности

В основата на T.A.N.K.E.R. стои ангажиментът да се създадат значими връзки между индустриите и културния сектор. Участниците ще имат възможност да се ангажират в динамични дискусии, да изследват нови бизнес възможности и да създадат партньорства, които да спомогнат за по-добра симбиоза между двете неразривно свързани сфери.

Богата палитра от изживявания

От интерактивни панелни дискусии с участието на значими личности от бизнеса и културата до поглъщащи културни преживявания, които представят богатството на нашата общност, T.A.N.K.E.R предлага богата палитра от изживявания, предназначени да вдъхновят и просветят.

Ключови моменти:

Теми на фокус, разгърнати от знакови за сектора личности:

- Корпоративна социална отговорност

- Развитие на работодателска марка

- Публично-частни партньорства

- Зелено и устойчиво управление

Възможности за Мрежови контакти

Независимо дали търсите потенциални партньори за следващото си начинание или просто искате да разширите професионалната си мрежа, основната цел на T.A.N.K.E.R е да предостави идеалната платформа за контактуване между хора с подобни интереси.

Две палуби за общуване

Бар "спасителен пояс" и хора-котви: нашите гости лидери на мнение.

Защо в Дома на младоженците ли? - Избрахме го като символ на стабилни партньорски отношения.

Ще ви чакаме на палубата, за да поемем през дълбоки води и високи вълни 🌊 към ново ниво на събитийната среда в града!

Партньори на събитието са: Фондация "Пловдив 2019" и Сдружение "Клъстер Тракия икономическа зона"

Заявки за участие се приемат чрез контактната ни форма - https://ekipage.eu/tanker2024/

*Събитието е с ограничен капацитет и ще има подбор на желаещите за участие, за да са съобразени присъстващите с концепцията.

За ЕКИПАЖ

ЕКИПАЖ е компания за 360-градусово обслужване на събития, културна дейност, проекти и собствени продукции, създадена през 2023 г. в Пловдив.

За медийни запитвания, моля, свържете се с Никола Николов - nikolov@postkultura.com

+35988010197


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

В музея "Борис Христов" гостуват "Само диви"

Под знака на 110-та годишнина от рождението на световноизвестния оперен певец Борис Христов в навечерието на рождения му ден 18 май, в едноименния Ннационален музей в София ще бъде открита изложбата фотографии и графики на Антония Маринова - Crazy. Тя е със заглавие "Само диви" и се осъществява в рамките на авторския проект на Донка Налбантова..

публикувано на 17.05.24 в 10:07

В "Срещите" - как литературата вижда Пловдив

В навечерието на големия ден 24 май с Емилия Каменова си припомняме знаковите имена, които Пловдив създава в българската литература.  Поглеждаме как литературата вижда Пловдив. Достолепен, могъщ... ..  Но защо тогава е живо това наблюдение: "Изкатерили сме се на раменете на великани, а днес приличаме на джуджета".

публикувано на 17.05.24 в 10:07

„Алтер его” – Орфей и сатирична лира

За фестивала на поезията „Орфей – 2024“ ще говорим в „Алтер его“ тази събота. Наградените поети вече са оповестени, но ще направим това и при нас – като повод да поговорим с организатора на седемте издания Антон Баев.  Ще разменим думи и с носителката на големия приз за поезия Мирела Иванова, както и с две от отличените поетеси в две..

публикувано на 17.05.24 в 09:59

Надежда Радулова представя "Тук живее Йожи"

Среща-разговор с Надежда Радулова с новия й сборник с разкази „Тук живее Йожи“  организират Литературен фестивал Пловдив чете 2024, издателство „Жанет 45“ и клуб „Фарго“.  Модератор на събитието е Инна Иванова. Надежда Радулова е преводач на поезия и проза от английски, редактор и преподавател. Автор е на осем стихосбирки. Защитава..

публикувано на 17.05.24 в 09:03

Цвятко Сиромашки на 70, открива изложбата "Литийно"

С мащабна ретроспективна експозиция в галерия „2019“ на ул. „Гладстон“32 големият български художник и скулптор Цвятко Сиромашки отбелязва своята 70-та годишнина. Правейки паралели духовни паралели между празничните литийни шествия, характерни за Великденските дни, и шествието от творби, създавани от него през годините, той дава название..

публикувано на 16.05.24 в 06:46