Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Най-проспериращият млад футболен съдия у нас ще ръководи ЦСКА София - Левски

Радослав Гидженов
Снимка: БФС

Най-проспериращият млад съдия у нас Радослав Гидженов ще лъководи  вечното дерби между отборите на ЦСКА-София и Левски. Негови асистенти ще са Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

Най-добрият български рефер Георги Кабаков заедно Ивайло Стоянов ще отговорят за системата за видео асистенция в помощ на съдиите (ВАР).

Двубоят от 13-тия кръг на ППФЛ между ЦСКА- София и Левски ще се играе на 7 октомври, събота, от 14.45 часа на Националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предавана пряко по програма "Хоризонт".                                                                                       

По публикацията работи: Кръстина Иванова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Рилски спортист

Драматична загуба спря Рилски спортист за Шампионската лига

Отборът на Рилски спортист Самоков загуби драматично с 88:89 (24:28, 16:19, 23:15, 25:27) от португалския Бенфика във втория кръг на квалификациите за влизане в груповата фаза на Шампионската лига по баскетбол за мъже. Поражението лиши шампиона на България от участие в груповата фаза на най-силния баскетболен турнир на Стария континент под егидата на..

публикувано на 19.09.24 в 16:32
Наско Сираков

Наско Сираков: Аз лице не съм бил на никого през живота си

"Аз лице не съм бил на никого през живота си. Казвам се Наско Сираков, имам достатъчно разпознаваемо лице и на 62 години няма да ставам лице на никого. Ако не бях направил промяна в управлението преди година и 6 месеца, досега да сме фалирали". Това заяви собственикът на Левски Наско Сираков след Общото събрание на клуба. На събранието бе решено в..

публикувано на 19.09.24 в 16:22

ЦСКА София избра изпълнител за строежа на новия си стадион

Главболгарстрой ще извърши реконструкцията на стадион "Българска армия", съобщиха от ЦСКА София. "Червените" обявиха, че са подписали договор с една от водещите строителни компании, която трябва да извърши основната част от строежа на новия стадион за около една година. Според плановете стадионът с обновена паркова среда трябва да бъде изцяло завършен..

публикувано на 19.09.24 в 16:17

Проверени са 4150 спортисти за допинг на игрите в Париж

Международната агенция за допинг тестове (ITA) е взела проби от 4150 спортисти на Олимпийските игри в Париж, което е рекорд в историята на най-голямото спортно събитие. Това се доказва от материали, представени на ТАСС от агенцията. ITA е тествала 38,75 процента от участниците на Олимпиадата. Това е с 4 процента повече, отколкото на Игрите в..

публикувано на 19.09.24 в 15:30
Лия Каратанчева

Каратанчева печели в Пазарджик, Шиникова отпадна в Италия

Лия Каратанчева се класира за четвъртфиналите на сингъл на международния турнир на клей по тенис за жени в Пазарджик с награден фонд от 60 хиляди долара. Надпреварата от веригата на Световната  федерация по тенис (ITF) се провежда на кортовете на ТК "Фаворит".  Участващата с "уайлд кард" Каратанчева елиминира поставената под номер 4..

публикувано на 19.09.24 в 15:24
Григор Димитров

Григор Димитров стартира срещу Алехандро Табило на „Лейвър Къп“

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на отборния турнир по тенис "Лейвър Къп" с мач срещу 22-ия в световната ранглиста Алехандро Табило от Чили. Мачът предстои утре (20 септември, петък) след 20:00 часа българско време, а надпреварата в Берлин (Германия) ще продължи до 22 септември. Българинът, десети в..

публикувано на 19.09.24 в 15:21
Мариус Урзика (в дясно) с български състезатели

Олимпийски шампион е треньор на румънския отбор на Балканиадата по спортна гимнастика в София

Олимпийският шампион на кон с гривни от Игрите в Сидни през 2000 година Мариус Урзика е треньор на младите румънски гимнастици, които ще се борят за отличията на Балканското първенство, което започва днес в тренировъчната зала на „Арена 8888 София“.  Освен златен медалист от Олимпиадата преди 24 години, Урзика е носител на две сребърни отличия на кон с..

публикувано на 19.09.24 в 10:54