Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

платена публикация
Как да изберем перфектните брачни халки?

Сватбеното пътешествие не започва с медения месец. То започва още в момента на заветното “Да!” и продължава докато не завърши и медения месец, а може и след това. Част от това пътешествие на любовта е изборът на перфектните брачни халки за нас и партньора ни, а това е важна стъпка, която не бива да се пренебрегва с лека ръка. Изборът на халки може да бъде труден, но с подходящите съвети може да бъдете сигурни, че ще се улесните и ще откриете, че това е доста приятно занимание.

3 съвета как да изберем перфектните брачни халки

Избирането на брачните халки може да бъде хаотично и понякога може да не знаем какво точно искаме. Като съвет номер едно, си заслужава да споменем, че винаги трябва да правим този избор със сърцето си. След това, сме подготвили още три съвета, които да помогнат на всяка двойка.

Изберете качествени брачни халки

Второто най-важно нещо, след това да избирате със сърцето си, е да изберете качествени брачни халки. Това означава, че златото, от което е изработен пръстена трябва да е с добро качество и подходящи карати, а освен това самата изработка също трябва да е изпълнена по добър начин. Тук трябва да обърнете специално внимание на магазина на бижута, от който желаете да закупите халките си. Не бива да правите компромис с качеството, затова се насочете към реномирани и доказани бижутерии, които предлагат изработки на топ ниво.

Изберете брачна халка, която си отива с годежния пръстен

Мъжете обикновено не носят годежни пръстени и рядко носят каквито и да било пръстени преди да сложат брачната халка. За жените обаче, видът на годежния пръстен може да бъде решаващ при избора на халка. Ако носите и двата пръстена след сватбата, и особено ако ги носите на един и същи пръст, е добре да изберете халка, която ще се съчетава перфектно с годежния Ви пръстен.

Не забравяйте удобството

Красотата, качеството и съчетаването са много важни, но всичко най-накрая опира до удобството на халката. Обърнете внимание на това колко практична е халката, която сте избрали и се допитайте до бижутерите или до търговски представител на бижутерския магазин, дали тя ще Ви бъде удобна за носене през ежедневнието. Работата Ви и другите дейности не трябва да превръщат носенето на халката в мъчение, а напротив - тя трябва да стане част от ръката Ви и да не се усеща.

Кои са най-популярните видове брачни халки?

Най-популярните видове брачни халки са тези, които нашепват вечност и любов веднага щом ги видите. Все пак, сме приготвили класация за трите вида най-популярни брачни халки, за да улесним избора Ви в тези напрегнати моменти.

Златни брачни халки

Златните брачни халки са класиката в жанра, подходящи за всеки младоженец и булка, за всяка сватба и са всяко облекло. Жълтото злато е красиво, елегантно и лесно за поддръжка. Златните брачни халки предлагат традиционен, но в същото време луксозен вид. Златото е ценен метал, който се асоциира със сила и устойчивост, което го прави идеален избор за халки, предназначени да издържат на изпитанието на времето.

Брачни халки от бяло злато

Брачните халки от бяло злато са изискан и модерен избор, който предлага уникална алтернатива на традиционното жълто злато. Те се отличават със своя стилен и съвременен вид, което ги прави популярен избор за много двойки. Брачната халка от бяло злато би се съчетала много по-лесно със сребърен годежен пръстен с камък, отколкото халка от жълто злато, така че ако искате двете бижута да си отиват и да ги носите заедно, то подходящия избор за вас са брачни халки от бяло злато.

Eternity брачни халки

Eternity брачните халки са символ на вечната любов и преданост, като често представляват пръстен от бяло злато, инкрустиран с непрекъснат кръг от камъни, обикновено диаманти, обгръщащи цялата обиколка на халката. Този дизайн представлява безкрайността и непрекъснатостта на връзката между двама души, правейки ги популярен и значим избор за брачни халки.

Защо да се доверим за магазин за бижута Teilor при избора на брачни халки?

Магазин за бижута Teilor осигурява достъп до висококачествени и разнообразни дизайни, професионално обслужване и надеждност, което е важно за такъв специален момент като избора на брачни халки. Teilor предлага уникални и стилни брачни пръстени, които могат да бъдат персонализирани, за да отговарят на индивидуалните предпочитания и стил.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Картинг надпревара на писта “Лаута" в памет на Аертон Сена

 Благотворително състезание по картинг, бе организирано в памет на легендата във Формула 1 Аертон Сена. Надпреварата се проведе на писта “Лаута" в Пловдив. 15-годишният Николов, който е лидер в генералното класиране на летния SWS шампионат на България при мъжете, се включи в благотворителната кампания за четвърта поредна година. Всички набрани средства..

публикувано на 02.05.24 в 18:38

Ботев Пд отнесе глоба от над 11 хиляди след мача с ЦСКА за Купата

11 800 лв е глобата за Ботев след уникалния мач, който направиха жълто- черните срещу отбора на ЦСКА. Ето и докладът на ДК към БФС: За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2023/2024/ – ДК наказва ПФК „Ботев“ гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева. За използване на факли и димки..

публикувано на 02.05.24 в 18:26
Елена Стойчева и Константин Бандеров

"Аз и моята мъженственост" в Пловдив през май

Познаваме ли себе си отвъд стереотипите? Как си взаимодействат мъжът и жената в мен? Кои са нашите мъжки и женски роли? Какво е да се превъплътиш и да встъпиш в обувките на забравените си лица? За отговорите на тези и други въпроси със сигурност ще Ви съдействат сугестопедагога Елена Стойчева и психодраматиста Константин Бандеров. Те двамата заедно Ви..

публикувано на 02.05.24 в 17:13

Фестивалът Академия за родители с второ издание през май

Тази пролет и на територията на Plovdiv Stage Park, за втора поредна година ще се проведе фестивалът "Академия за родители". Датата е 18-ти май /събота/, с начален час 10:00. По думите на организатора Мариела Станулова, този ден ще се превърне в един наситен и ползотворен семеен празник, в който заедно със специалисти, организации и творчески школи..

публикувано на 02.05.24 в 15:16

"Ботев" е на финал за Купата на България

"Ботев" (Пловдив) е на финал в турнира за Купата на България. В реванша "канарчетата" победиха с 2:0 ЦСКА и с общ резултат 3:0 са първите финалисти. Ивелин Попов откри резултата още в четвъртата минута. Капитанът на домакините беше изведен с пас зад гърба на отбраната от Мартин Секулич. Опитният офанзивен футболист напредна край Браян Кордоба и шутира..

публикувано на 01.05.24 в 19:49