Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фенове гледат любимия си отбор от автомобилите

Автор:

Датският футболен клуб Мидтюланд измисли интересен и нестандартен начин как привържениците на отбора да гледат заедно срещите на своите любимци.

На паркинга пред "МСН Арена" бяха монтирани гигантски екрани, които ще позволят на феновете да гледат срещите от автомобилите си, когато сезонът в местната Суперлига бъде подновен. По този начин феновете ще могат да бъдат заедно, а футболистите на терена ще могат да усещат подкрепата от песните на около 10 000 души, колкото е и капацитетът на самия стадион.

"Работим здраво, за да доставим най-доброто възможно изживяване на нашите привърженици. Коронавирусът не променя този факт, променя единствено начина, по който това се случва", заяви за ББС маркетинговият директор на клуба Пребен Роккяер.

Първенството в Дания бе спряно през март, а целта на местната федерация е то да бъде подновено на 17 май и да завърши до края на юли месец. Към момента в Дания има регистрирани над 7 300 случаи на заболели от новия вирус.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Нестеров и Милев на 1/4 финал в Италия

Пьотр Нестеров и Янаки Милев се класираха за четвъртфиналите на двойки на турнира на клей в Санта Маргерита ди Пула (Италия) с награден фонд 25 хиляди долара.  Поставените под №4 българи победиха с 6:2, 6:3 Димитрис Сакеларидис (Гърция) и Денис Спиридон (Италия).

публикувано на 11.10.24 в 08:13

Шампионат по кик бокс в Панагюрище

От 11.10.2024г. до 13.10.2024г.(петък до неделя )в гр. Панагюрище ще се проведе Държавното първенство по кикбокс във всички татами стилове. Състезанието ще се съ състои в многофункционалната спортна зала „Арена Асарел“ в партньорство между Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, община Панагюрище и местната комисия за борба срещу..

публикувано на 11.10.24 в 08:11

Донски е на 1/4 финал в Португалия

Националът на България за Купа "Дейвис" Александър Донски се класира за четвъртфиналите на двойки на турнира на твърди кортове в Синтра (Португалия) с награден фонд 25 хиляди долара.  Българинът и Тиаго Перейра (Португалия), поставени под №1 в схемата, победиха с 6:2, 6:0 представителите на домакините Франсиско Гимараеш и Гийерме Валдодейрош.

публикувано на 11.10.24 в 08:10

Приемаме престижни отбори за футболен турнир

Националите на България до 15 години ще са домакин на престижен приятелски турнир на УЕФА срещу отборите на Испания, Исландия и Уелс между 18 и 23 октомври.  Селекцията на треньора Владислав Вутов ще изиграе по един мач срещу трите съперника, като надпреварата ще се проведе на терените на Национална футболна база „Бояна“.  Българите излизат в първия си..

публикувано на 11.10.24 в 08:09

Обявиха състава на България за Европейското първенство по бокс

България ще бъде представена от осем боксьори на Европейското първенство за мъже и жени до 23 години. Шампионатът на Стария континент ще се проведе от 12 до 20 октомври в зала „София“. Турнирът може да се определи като отправна точка за големите таланти на Европа в посока Олимпийските игри в Лос Анджелис през 2028 година. Близо 340 боксьори от 34..

публикувано на 10.10.24 в 19:07
Рафаел Надал

Рафа Надал напуска професионалния тенис

Рафаел Надал обяви, че ще се оттегли от професионалния тенис след финала на Купа „Дейвис“ през ноември, предаде АФП. С тази стъпка испанецът ще сложи край на кариерата си, в която спечели 22 титли от Големия шлем и олимпийско злато на сингъл. „Оттеглям се от професионалния тенис. Истината е, че минаха няколко трудни години, особено..

публикувано на 10.10.24 в 13:37

Руслан Янев: Балканската титла е най-големият ми успех (ВИДЕО)

Варненският състезател по лека атлетика Руслан Янев е на мнение, че изпраща много силна година. Руслан е състезател на клуб „Евър“-Варна и през юни спечели балканската титла на 1500 м в Ст.Загора. Само преди два дни той взе златото на лекоатлетически пробег „Варна“. Предстоят му още стартове до края на годината. Руслан Янев ни разказва...

публикувано на 10.10.24 в 11:50