ЗА НАС

В рубриката ЗА НАС в сайта на Радио Варна можете да се запознаете с екипа ни. Ще се „срещнете“ и с репортерите, и с редакторите, но и с водещите на музикални предавания, тонрежисьорите и колегите „зад кадър“ – инженери и техници.

Всеки един от тях има своите интереси и хобита отвъд радиоделниците и празниците. Мнозина от тях са истински таланти в неподозирани области – пеене, рисуване, дърворезба, винопроизводство... В кратките си визитки разказват и за професионалната си кариера в Радио Варна, и за любимите си места и хора, дори за кулинарните си пристрастия...


Екипът на Радио Варна отбеляза 7 май - Международен ден на радиото и телевизията

Честит празник на всички радио- и тв-хора, сред които сме и ние. Радиото е мерилото ни за истина, справедливост и обективност. Радиото е отговорност и личен избор. И в същото време сутрешната ни доза адреналин, сладко-горчивото ни кафе,..

публикувано на 07.05.21 в 08:35

Радио Варна подкрепя таланта - конкурс "Вятърът снeжинки гони"

Радио Варна отличи победителите в конкурса за детска рисунка "Вятърът снежинки гони" за 2019 година. На първо място беше избрана творбата на Мира Русева , 6 год. от ЧДГ "Мелита", Варна. Втора награда получи Рая Атанасова , на 9 год. от Сдружение..

публикувано на 20.01.20 в 11:18

Екипът на Радио Варна посрещна новата 2020-а година

Екипът на Радио Варна си каза наздраве с чаша шампанско по повод новата 2020-а година. Пожелахме си да бъде здрава и успешна, с верни слушатели и добри приятели. Дадохме си обещание да работим за вас - нашите слушатели, да сме точни и обективни, да..

обновено на 07.01.20 в 14:30

85 истории от Исландия за 85-ия рожден ден на Радио Варна

„85 истории от Исландия” – под това мото Светослав Милчев-Акела представя първата си самостоятелна фотографска изложба в Арт салона на Радио Варна. Откриването е на 18 ноември 2019 г. от 18.30 часа. Събитието е част от програмата..

публикувано на 16.12.19 в 10:51

Празничен концерт - 85 години Радио Варна (Снимки)

Радио Варна отбеляза 9 декември - Рожденият ден на Радио Варн с празничен концерт. Камелия Тодорова , Живко Петров и група „Сол Бемол“ пяха пред препълнената зала в Драматичен театър Варна. Изтеглихме и печелившия в играта на Радио Варна, Ясмин..

публикувано на 12.12.19 в 15:11

Представяме ви водещите на "Архитектурата на Стара Варна"

„АРХИТЕКТУРАТА НА СТАРА ВАРНА” има за цел да представи богатото архитектурно наследство на морския град. Водещите Светлана Вълкова и Християн Облаков разказват за житейския път на бележитите варненски сградостроители и техните архитектурни проекти. В..

публикувано на 15.07.19 в 10:05

Концерт в лятна вечер на входа на Морската градина (Снимки)

„Защо не организирате всеки месец концерт на открито с класическа музика? Толкова е хубаво и различно тази вечер в Морската градина!“. Това си пожелаха стотиците варненци, изпълнили алеите около входа на Морската градина по време на "Концерта..

публикувано на 20.06.19 в 15:53

"Концерт в лятна вечер" - красива музика под открито небе

„Концерт в лятна вечер” – на открито, на входа на Морската градина във Варна – това е нашият подарък за верните ни слушатели и приятели! През настоящата 2019 г. Радио Варна отбелязва своята 85-та годишнина с няколко концерта в различни..

обновено на 14.06.19 в 12:39

"Нарисувай ми дъга" събра над 250 деца в Радио Варна

Над 250 пъстроцветни дъги,нарисувани от детски ръце,  "украсиха" дървото пред сградата на Радио Варна. Поводът е 1 юни - Денят на детето,  а Арт работилницата осъществиха нашите приятели от Сдружение Арт Визия. Благодарим на всички малки и големи деца,..

публикувано на 03.06.19 в 09:38

Цветно представление в Радио Варна

Пътешествие в Страната на цветята. Но не онези, които са откъснати и се използват за букети, които се подаряват по различни специални и не специални поводи. А в Страната на цветята, където те растат, цъфтят и за тях се грижат. Държавният куклен театър във..

публикувано на 03.06.19 в 09:37