Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Момиче е с опасност за живота след падане от тротинетка

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Момиче от Варна е с опасност за живота след падане от тротинетка, съобщиха за Радио Варна от Областното управление на МВР. Инцидентът е станал на 25 юни на кръстовището на ул. „Подвис“ с бул. „Васил Левски“. Момичето е карало по пътното платно и е паднало само, без да е имало други превозни средства около нея.

Други две пътно-транспортни произшествия са станали на територията на град Варна за изминалото денонощие. И двете с материални щети, уточниха от полицията.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Пожар гори в района на Харамията

Сигнал за горящи бараки е получен в 13,45 часа днес в района на местността Харамията край Варна.  Три екипа са на мястото на инцидента, съобщиха за Радио Варна от пресцентъра на Областната дирекция на МВР, откъдето на този етап нямат повече информация.  Не са ясни причините за възникването на пожара, както и територията, която е обхванал той...

публикувано на 24.06.24 в 14:51

Велосипедист е с опасност за живота след инцидент по пътя Оброчище-Албена

С опасност за живота е велосипедист след пътен инцидент по пътя с. Оброчище – курорта Албена.  Произшествието става на 23 юни малко преди обед, около 11:40 ч. На място е установено, че велосипедист на 44 години отклонява движението си и се удря странично в изпреварващ го лек автомобил „Рено“, управляван от 48-годишен мъж.  Вследствие на инцидента е..

публикувано на 24.06.24 в 14:34

505 свободни места за първокласници са обявени на трето класиране

505 свободни места за първокласници са обявени на трето класиране в общинските училища във Варна за учебната 2024/2025 година. Днес електронната система за прием отвари за регистрация на нови и за редакция на заявленията за децата, които не са класирани до момента. Два са дните – 24 и 25 юни (понеделник и вторник), в които системата е активна...

публикувано на 24.06.24 в 14:21

ПП-ДБ на консултациите при президента: Оставаме в опозиция

Президентът Румен Радев продължава с консултациите за кабинет.  След среща с ГЕРБ-СДС и ДПС, третата политическа сила, с която разговаря държавният глава, е ПП-ДБ.  ДПС на консултациите при президента: Най-нормалното е да бъде подкрепен мандатът на победителя Бойко Борисов: Ще предложим правителство на малцинството (обновена) "Ние казваме,..

публикувано на 24.06.24 в 14:08

Повече влакове между София и Бургас от тази седмица

Още от тази седмица БДЖ ще увеличат влаковете между София и Бургас. Това стана ясно по време на среща между министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и ръководствата на „Холдинг БДЖ“ ЕАД и „БДЖ-Пътнически превози“ ЕООД. Министърът поиска пълна проверка на всички обстоятелства, свързани с влакa от София до Бургас в петък вечер...

публикувано на 24.06.24 в 13:58

ДПС на консултациите при президента: Най-нормалното е да бъде подкрепен мандатът на победителя

Президентът на Република България Румен Радев продължава консултациите за кабинет. След срещата с ГЕРБ-СДС, той провежда разговори с ДПС.  Бойко Борисов: Ще предложим правителство на малцинството (обновена) Хората категорично казаха, че не искат нови избори, подчерта Йордан Цонев, заместник-председател на ДПС.  Най-нормалното нещо е да бъде..

публикувано на 24.06.24 в 11:04

НАП напомня: Абитуриентите плащат сами здравните си осигуровки през лятото

Учениците, които са завършили средното си образование тази година и са се дипломирали, но не са започнали работа веднага, трябва сами да внасят здравните си осигурителни вноски. Същото важи и за зрелостниците, които ще бъдат студенти редовно обучение, напомнят от Националната агенция за приходите. За периода от завършване на средното до започване на..

публикувано на 24.06.24 в 10:53