Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 17 юли в "От другата страна" по Радио Варна

На 17 юли в "От другата страна" по Радио Варна

Специално интервю с Max Cavalera (SOULFLY, CAVALERA CONSPIRACY). Представяне на новия миниалбум на INDIGNITY – разговор със Станислав Николов. MALTWORM ще представят България на „Wacken Open Air” в Германия като част от надпреварата „W:O:A Metal Battle” – един сериозен разговор с Мартин Бъчваров и Антон Андонов.

В предаването ще звучи музика на: КИКИМОРА, TAKIDA, AIRBOURNE, POSSESSED, LAURENNE/LOUHIMO, DYING FETUS, URBAN GREY и др.

"От другата страна" вече започва в 21 часа и продължава до полунощ!

Интервютата с българските групи и музиканти можете да чуете в подкаста на предаването, както и в платформата Бинар на БНР.

"От другата страна" се излъчва всеки понеделник от 21:00 до 24:00 ч. и може да бъде слушано на следните честоти: Варна 103,4 MHz; Добрич - 88,7 MHz; Бургас - 88,5 MHz; Провадия - 88,9 MHz; за Черноморието - 98,2 MHz или по Интернет на адрес: https://bnr.bg/varna, http://player.bnr.bg и www.predavatel.com. Официален сайт - www.otdrugatastrana.info.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

НА СВЕТЛО на 11 юни с Валерия Василева

Протестен митинг пред содовия завод в Девня организират днес от синдикалните организации на КТ „Подкрепа“ и КНСБ. Националната асоциация на зърнопроизводителите открива официално днес жътвентата кампания в страната. Акцентите от заседанието на ПК „Собственост и стопанство“ към ОбС-Варна. Тема с продължение  - позицията на Община..

публикувано на 11.06.24 в 14:00
Българска роза

НОВИЯТ ДЕН във вторник, 11 юни

Румъния забрани уловът на миди и рапани по южната част от Черноморското си крайбрежие, тъй като може да носят зараза и да са опасни за здравето. Има ли опасност за българската част на Черно море? Атанас Палазов, директор на Института по океанология с подробности по темата; Протестен митинг пред содовия завод в Девня организират днес от..

публикувано на 11.06.24 в 05:58

На 10 юни в "От другата страна" по Радио Варна

На 10 юни в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Falk Maria Schlegel (POWERWOLF). Алекси Калев ("Bulgarian Live Music") за "Midalidare – Rock in the Wine Valley 2024". Разговор с Николо Коцев за издаването на концертната версия на рок операта "Nostradamus – Live In Sofia" и преиздаването на студийната версия на рок епоса...

публикувано на 10.06.24 в 14:25

НОВИЯТ ДЕН на 10 юни с Иван Барбов

След като направихме избора си в неделния ден, правилният избор за начало на новата седмица е да си направите голяма чаша с кафе и да превключите на честотите на Радио Варна във времето от 6.00 до 10.30 часа. Там ви очакват Иван Барбов, Александър Йорданов и звукорежисьорът Петър Венков, както и много интересни теми, ефирни срещи, репортажи..

публикувано на 10.06.24 в 05:01

Специално изборно студио с Валери Великов

Очаквайте специалното изборно студио на Радио Варна, в което ще чуете първи резултати, анализи и коментари на изборите за наши представители в Европейския и Националния парламент. Подготвили сме репортажи от изборния ден в областите Варна, Бургас и Добрич, както и интервюта със социолози, анализатори, наблюдатели на изборния процес и..

публикувано на 09.06.24 в 16:59

45 години община Ветрино

Годината е 1979. С указ номер 2295, издаден от пресдетателя на държавния съвет на Народна република България, село Ветрино става административен център на Община Ветрино. "От тогава до днес, години наред, нашите предци са градили имиджа и са отстоявали просперитета на общината ни. За да можем ние днес с гордост да отбележим честването на..

публикувано на 08.06.24 в 10:13
Chart

#766 ТОП 20 (07.06-14.06.2024)

публикувано на 07.06.24 в 19:44