Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изложба БЪЛГ(АРТ)ЧЕ представя Сдружение Арт-Визия

| обновено на 11.12.23 в 10:34

11 декември, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18.30 часа
Аз съм "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ" обичам
да създавам и творя! 🇧🇬

В навечерието на Коледните празници, екипът на Сдружение за творческа дейност и интеграция "Арт-Визия" има удоволствието да сподели събитие от календара на голямото си семейство. С пътуващата изложба под наслов "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ", Арт-Визия отбелязва своята 16-та годишнина от създаването си, с която този път тя насочва вниманието ни към реализацията на българските деца и младежи в креативните индустрии в България и по света.

"Мисията на Сдружението е именно тази и нейни лектори и ученици прославят България в държави като: Индонезия, Корея, САЩ, Италия, Кипър, Гърция, Великобритания, Австрия, Белгия, Франция, Полша и много други. Арт-Визия вярва, че всеки български талант е достоен да получи признание.

Колекцията включва живописни, графични и приложни творби, които пречупват България през призмата на бъдещото поколение творци и артисти. Ще надникнете в детския свят, претворен с линия, форма и цвят, чист и обнадежден. Всеки от вас ще има възможността да отвори сърцето си и да стане част от благотворителната подкрепа, насочена към деца и младежи в неравностойно положение, посещаващи Сдружението", споделиха от творческата школа.
Повече от Милен Минков, директор на сдружение за творческа дейност и интеграция „Арт-Визия“.

"Нека заедно направим България едно по-красиво място и подкрепим всяко талантливо "БЪЛГ(АРТ)ЧЕ"!", призова председателят на сдружението Светлана Йосифова-Михова.
Вход свободен!

ВИЖТЕ ОЩЕ

Изложбата “Светоглед” на Цветомил Семков гостува в Арт салона на Радио Варна

19 февруари, понеделник, Арт салон на Радио Варна, 18,30 часа Случвало ли ви се е, когато четете даден текст съзнанието ви да започне да рисува картини и образи предизвикани от думите? Изложбата “Светоглед” прави това строго индивидуално преживяване споделено за всеки, който я посети. Цветомил Семков се заема с изключително деликатната задача..

публикувано на 16.02.24 в 15:10

Камерен концерт от програмата на Държавна опера Варна

28 февруари, сряда, Концертно студио на Радио Варна, 19.00 часа Гост солист: Пилар Гарридо Летериер , сопран Солисти на Държавна опера Варна Акомпанимент: Игнасио Апариси В програмата: Винченцо Белини , Гаетано Доницети , Джузепе Верди , Джакомо Пучини , Пьотър Чайковски

обновено на 16.02.24 в 10:17

Наближава 61-вата Щафетна обиколка на Радио Варна

Станаха ясни часовете за стартовете на отделните дисциплини включени в 61-вата Щафетна обиколка на Радио Варна, която традиционно провеждаме на Националния празник - Трети март: В 10.00 ч в зала "Владислав" ще бъде дадено началото на състезанието по спортно катерене.  В 11.00 ч е стартът на плувната щафета на плувен комплекс "Приморски"..

публикувано на 06.02.24 в 06:50

Как да преминем успешно семейна криза? - Семинар с водещ Димитрина Иванова

10 февруари, събота, Арт салон на Радио Варна, 17.00 часа "Срещи за Семейството" и "Как да преминем успешно семейна криза?" - Семинар с водещ Димитрина Иванова - дипломиран и действащ магистър психолог, майка на три деца и съпруга, която лично е провеждала брачни и семейни консултации през последните 7 години. За семинара: Всеки от нас..

публикувано на 02.02.24 в 14:28

"Здравей, Любов, и Лека нощ" - поетичен моноспектакъл

14 февруари, сряда, Арт салон на Радио Варна, 14.00 часа Поетично-музикален моноспектакъл "Здравей, Любов, и Лека нощ" на Илияна Олияна. Вхос всободен

обновено на 31.01.24 в 14:37

Връчване на наградите на Фестивална академия - Варна 2023

26 януари, петък, Арт салона на Радио Варна от 17.00 часа Фестивална академия - Варна е създадена през 2022 г. за да насърчава качеството в организацията на многобройните фестивални събития в морската столица. Инициативата е по идея на платформата „Дигитален каталог на фестивалите във Варна“. В обсега на наблюдение през изтеклата 2023 година..

публикувано на 26.01.24 в 09:05

Изложба-дарение „Красива България” представя Кино-фотоклуб „Варна”

16 януари, вторник, Арт салон на Радио Варна, 19 часа Красотата на България през обектива на участниците в Кино-фотоклуб „Варна”. След закриване на изложбата фотосите ще бъдат дарени на Специализирана болница за активно лечение на онкологични заболявания „Д-р М. Марков”- гр. Варна. Експозицията включва 63 фотографии на 32-ма автори. Творбите са с..

обновено на 26.01.24 в 09:03