Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Работници източват мръсна вода от строеж направо на улицата в центъра на Варна (СНИМКИ)

3
Снимка: Даниела Стойнова

Заради строителни дейности на кооперация на улица "Стефан Стамболов"17 във Варна районът около Баня "Гъбата" е пълен с вода, а движението за пешеходци е затруднено, видя репортер на Радио Варна. 

Причината - работниците източват от изкопа на строежа мръсната вода направо на улицата. 

снимки: Даниела Стойнова








Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

ВИЖТЕ ОЩЕ

Как започна и протича гласуването във Варна и Добрич (обновява се)

Мудно и бавно започна изборният ден във Варна, видяха репортерите на Радио Варна. На места членовете на секционните избирателни комисии (СИК) се объркват за урните.  Десет машини за гласуване са дали различни проблеми и не са тръгнали, в момента те се проверяват от техници. За една секция е получено разрешение от Централната избирателна комисия да се..

обновено на 09.06.24 в 18:52

Избиратели от Добрич: Гласувам, защото иначе бъдещето на прекрасната ни държава ще бъде обречено

Избирателната активност за Народно събрание в област Добрич към 16 часа е 18,82 %, а за Европарламент - 16,82 %.  Масови проблеми с машините в Добрич Защо и за какво гласуваха местните днес? Каква България и Европа искат да видят и вярват ли в политиците? "Хубаво е да се гласува. Това, което трябва да се промени, е да има за всички..

публикувано на 09.06.24 в 18:04
Естония

Проливният дъжд не спря естонците да гласуват за представители на Европейския парламент

Проливният дъжд и студеното време не спират естонските граждани да упражнят правото си на глас в избирателните секции днес с хартиени бюлетини.  Неделният изборен ден протича спокойно, а избирателите не спират да посещават секциите за гласуване, каза за БТА един от представителите на най-голямата избирателна секция в Талин.  Днес е последният..

публикувано на 09.06.24 в 17:51

Ниска активност на евроизборите в Гърция

Избирателната активност на европейските избори в Гърция е малко над 26% към 14:30 ч., предаде ЕРТ. Гласували са 2 504 000 души. На парламентарните избори в страната през миналата година към същия час са гласували 31,5 на сто от имащите право на глас...

публикувано на 09.06.24 в 17:39

Рекламно видео за европейските избори е гледано над 500 млн. пъти

Въздействащ видеоклип на кампанията на Европейския парламент, призоваващ хората да гласуват, е гледан повече от половин милиард пъти, съобщи "Гардиън". Видеото показва възрастни европейци, включително оцелели от Холокоста, които се обръщат към внуците си под мотото: „Използвайте гласа си или други ще..

публикувано на 09.06.24 в 17:27

Рекордна избирателна активност в Унгария

Избирателната активност на евровота в Унгария е рекордно висока. По данни на Държавната избирателна комисия до 13:00 ч. (местно време) днес са гласували 33,14% от имащите право на глас. През 2019 г. до същия час са гласували 24,01%...

публикувано на 09.06.24 в 17:20

Трима души са загинали, а 16 са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие

Трима души са загинали, а 16 са ранени при 17 тежки катастрофи в страната през последното денонощие, съобщиха от МВР. В София са регистрирани едно тежко и 18 леки пътнотранспортни произшествия, при които има един пострадал. От началото на месеца са станали 160 катастрофи, при които има 10 загинали и 182-ма ранени.  От началото на годината са..

публикувано на 09.06.24 в 17:18