Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Адреси без вода

Снимка: Pixabay

Поради предизвикана авария от частна фирма без вода до около 11.30ч. ще бъдат абонатите на част от местност "Пчелина" във Варна.

Поради предизвикана авария до около 15 часа без вода ще са и части от местностите "Средна Трака" и "Малко Ю". 

Другите адреси във Варна без вода: до около 15 часа Приморски парк и до около 16 часа абонатите в района на ул."Майка Тереза" в кв."Възраждане-1".

Вода няма да имат днес абонатите в доричкия квартал "Рилци".

Без вода заради авария в района на Добрич са селата Полковник Иваново, Ловчанци и Миладиновци до пускането на сондажа. Без вода е и село Победа, балчишката вилна зона "Кулака" и с. Рогачево, каварненското с. Св. Никола. В Тервел - с. Мали извор и сондажен кладенец "Кладенци".

Заради Воден цикъл в Крушари без вода ще са с. Лозенец и с. Северци, на сухо остават и жителите на с. Загорци.

Вода нямат и две села в община Ген. Тошево - с. Балканци и с. Конаре.

По публикацията работи: Нина Милошевич


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Галъп": Почти 20% на 20% е избирателната активност на двойния вот към 15 часа

Малко под 1% е разликата в избирателната активност за Народно събрание и Европейски парламент в страната към 15 часа. 19,7 % от избирателите са упражнили правото си на глас на парламентарния вот, а 20.4% за представители в европарламента, сочат екзитполовете на социологическата агенция "Галъп интернешънъл".

публикувано на 09.06.24 в 16:18

Жълт код в цялата страна заради високи температури в понеделник, 10 юни

В понеделник, 10 юни, ще бъде предимно слънчево и топло. Ще духа слаб до умерен вятър от юг, предаде БГНЕС. След обяд ще е горещо с максимални температури между 33 и 38 градуса, на места в Горнотракийската низина и по-високи, в София около 34. Обявен е и жълт код над цялата страна заради опасно високи..

публикувано на 09.06.24 в 16:15

Как започна и протича гласуването във Варна и Добрич (обновява се)

Мудно и бавно започна изборният ден във Варна, видяха репортерите на Радио Варна. На места членовете на секционните избирателни комисии (СИК) се объркват за урните.  Десет машини за гласуване са дали различни проблеми и не са тръгнали, в момента те се проверяват от техници. За една секция е получено разрешение от Централната избирателна комисия да се..

обновено на 09.06.24 в 16:02

Какво трябва да направят българските политици за децата на България?

Българските политици, които бъдат избрани днес, трябва да направят така, че децата ни да останат в България. В това са категорични анкетирани варненци, дошли да гласуват със своите деца на изборите 2 в 1. Пред секциите в Основно училище "Стоян Михайловски" в Кайсиева градина и в Техническия университет имаше родители с деца, които чакаха..

публикувано на 09.06.24 в 15:47

"Галъп": 16 % избирателна активност към 13 часа

Към 13 часа избирателната активност и за парламентарните, и за европейските избори, е около 16 процента.  "Започва да забавя ход. В началото на деня вървеше почти равностойно на предишните избори", съобщи пред БНР  Светлин Тачев, социолог от "Галъп интернешънъл болкан". За парламентарните избори започва да изостава спрямо предходните избори за НС на..

публикувано на 09.06.24 в 15:14
Снимката е илюстративна

Без синя зона и днес във Варна

Зоната за кратковременно паркиране "синя зона" във Варна не работи и днес във връзка с  обезпечаване работата на секционните избирателни комисии и всички ангажирани с провеждането на Европейските парламентарни избори и извънредните избори за национален парламент на 9 юни.   Община Варна призовава водачите да спазват правилата за спиране и..

публикувано на 09.06.24 в 14:59

Над 8 % избирателна активност в община Каварна към 11 часа

Изборният ден в община Каварна започна навреме. Всички избирателни секции отвориха врати в 7 часа. В община Каварна изборните секции са общо 30, в Каварна те са 13, а в населените места – 17. В най-голямото село Българево има две избирателни секции. Машинно упражняване на вота ще има във всичките 13 секции в Каварна, две – в Българево и 1 - в село..

публикувано на 09.06.24 в 14:10