Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Радио Варна стартира нов подкаст - В търсене на златото/Going For Gold

Какво следва след спортния връх?

Радио Варна стартира подкаст "В търсене на златото/Going For Gold". Подкаст, в който звезди на българския спорт разказват какво следва след спортния връх. Как се реализират след спортната кариера и работи ли името за тях?

Очаквайте епизодите със златните ни спортисти всеки вторник и петък в официалните страници в социалните мрежи на Радио Варна.





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Две варненки представят България на Европейскто първенство

Днес започна Европейското първенство по плувни спортове в Белград, където България е представена в артистичното плуване от варненките Далия Пенкова и Саша Митева. Двете са състезателки на варненския клуб "Аква спорт" и са водени от треньор Галина Георгиева. Още при първия си старт на първенството, Далия, която за първи път участва в соловата..

публикувано на 10.06.24 в 21:56

Александър Томаш: Искам хора, които не са се наситили на футбола

Новият треньор на футболен клуб „Спартак“ -Варна се казва Александър Томаш. Той беше представен днес на пресконференция на която присъства клубният президент Павлин Николов, както и привърженици на тима. Томаш е категоричен, че ще търси нови играчи на всички постове. Отборът се сабира за първа тренировка на 14 юни. Нека чуем новия наставник..

публикувано на 10.06.24 в 11:55

Загуба за българския тим

Мъжкият национален отбор на България загуби последната си среща от втората седмица в Лига на нациите. В четвъртия си мач от Група 3 във Фукуока (Япония) отстъпихме с 0:3 (23-25, 14-25, 21-25) пред бронзовия медалист от Европейското първенство – Словения, който е и домакин на турнира в последната седмица.

публикувано на 10.06.24 в 10:56

Силна регата за килови яхти във Варна

Регата за килови яхти Варна 200 (две денонощия без прекъсване) стартира на 12 юни от Морска гара Варна. Нарича се 200, защото състезателното разстояние е 200 мили в Черно море по българското крайбрежие! Регатата ще бъде наблюдавана в реално време от тракер системата за безопасност. Последното състезание от миналата година бе проследено от 7000..

публикувано на 10.06.24 в 10:55

Александър Томаш е новият треньор на "Спартак"-Варна

Днес официално беше представен новият наставник на футболен клуб "Спартак"-Варна Александър Томаш.  Той застава начело на тима заедно с екипа си Константин Мирчев, Тодор Кючуков и Христо Колев. Томаш беше представен от клубния президент Павлин Николов. Александър Томаш: Искам хора, които не са се наситили на футбола

публикувано на 10.06.24 в 10:50
Стефка Костадинова

Стефка Костадинова ще изправи на крака Олимпийския стадион в Рим довечера

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова е специален гост на Европейското първенство по лека атлетика в Рим. Тази вечер тя ще изправи на крака трибуните на Олимпийския стадион, където преди 34 години подобри световния рекорд в скока на височина с 209 см, недостижими за никоя..

публикувано на 09.06.24 в 17:36

Отборът ни замина за Хонконг

Женският национален отбор замина днес за Хонконг, където ще изиграе срещите си от третата седмица на Лига на нациите. Селекционерът Лоренцо Мичели направи две промени в състава. Едната е на поста разпределител, където Маргарита Гунчева заменя Мирела Шахпазова. Поради здравословни причини Борислава Съйкова няма да пътува, а нейното място ще се заеме от..

публикувано на 09.06.24 в 12:21