Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заради спешна резитба на дървета

Освобождават от паркирани автомобили пространството пред вход в Цветния квартал

На 21 юни, петък, от 8 до 12 часа

Снимката е илюстративна
Снимка: Георги Нейков

На 21 юни (петък) за времето от 8 до 12 часа пред вход „ Г“ на ул. "Подвис" бл. 26 ще се извърши наложила се спешна резитба на дървета по сигнали на граждани.

Във връзка с това ще бъде забранено паркирането пред входа утре, 21 юни, за времето от 8:00 ч. до 12:00 ч. 

Нека вече паркираните автомобили да бъдат преместени, за да не се затруднява техниката, призовават от Район "Приморски", като се извиняват за неудобството. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Две събития за репродуктивното здраве тази събота и неделя във Варна

Фондация „Искам бебе“ и Община Варна организират две събития, насочени към подкрепата на семейства с репродуктивни затруднения и честване на 10 години от създаването на Фонд „Инвитро Варна“. В рамките на два поредни дни варненци ще имат възможност да получат безплатни консултации с водещи специалисти. Информационният ден за репродуктивното..

обновено на 28.09.24 в 08:21
Организаторите Владислав Николов и Антония Антонова

Акция за събиране на капачки, стотинки и дарения предстои във Варна

Мащабната акция за събиране на капачки, стотинки и дарения на кампанията "Аз вярвам и помагам" ще се проведе днес от 9 до 14 часа пред катедралата във Варна.  От началото през 2015 г. до днес кампанията е събрала и предала за рециклиране над 322 тона пластмасови капачки. С парите от кампанията до момента са дадени над 25 медицински..

публикувано на 28.09.24 в 07:46

Времето на 28 септември: Слънчево, с летни температури

Днес ще е предимно слънчево, сутринта на места мъгливо. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максимални температури между 28° и 33°, по Черноморието от 23° до 28°, за Варна около 27°. Вълнение на морето 2, следобед 3 бала. Температура на морската вода 22°-23°. Слънцето игря в 7 часа и 3 минути, залез в 18 часа и 55 минути. Продължителност на деня –..

публикувано на 28.09.24 в 07:34

Съдът отхвърли жалба срещу премахването на бариери до комплекс заведения в Морската градина

Административният съд във Варна отхвърли жалбата срещу премахването на бариерите и КПП-тата до комплекс "Хоризонт" под спирка „Акациите“.  Това става ясно от решение на магистратите с дата 14 август т.г.  Според документа, който е публичен, за поставянето на бариерите няма издадено разрешение,  схема и проектна документация, одобрени от главния..

публикувано на 27.09.24 в 16:30

Датски архитект и урбанист споделя своя опит във Варна

Датският архитект и урбанист Леон Легеланд от архитектурното студио на Ян Геел в Копенхаген ще сподели своя опит в развиването на устойчивата градска мобилност в различни европейски градове, съобщават от общинския пресцентър.  Събитието ще се проведе от 19 ч. днес пред Дома на архитекта, на ул. „Мусала” 10 и е част от Европейската седмица на..

публикувано на 27.09.24 в 15:23

От 1 октомври - с директен влак между София и Русе с новите германски вагони (разписание)

Директни влакове между София и Русе ще пътуват с новодоставените германски вагони, съобщават от "Български държавни железници".  Промяната ще бъде въведена от 1 октомври с цел подобряване на обслужването на клиентите, които пътуват между столицата и дунавския град. Композициите ще бъдат обслужвани с четири от новодоставените германски вагони и ще се..

публикувано на 27.09.24 в 15:14

Варна събира капачки, стотинки и дарения тази събота

Мащабната акция за събиране на капачки, стотинки и дарения на "Аз вярвам и помагам" ще се проведе от 9 до 14 часа в събота, 28 септември.  Събитието ще се проведе пред Катедралния храм "Св. Успение Богородично" във Варна.  От началото през 2015 г. до днес кампанията е събрала и предала за рециклиране над 322 000 килограма пластмасови капачки и е..

публикувано на 27.09.24 в 14:57