Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Автобус и моторист се сблъскаха на кръстовище във Варна

Снимка: Емилия Николова

Катастрофа между автобус №118 на "Градски транспорт"-Варна и моторист затрудни снощи движението на кръстовището между бул. "Осми Приморски полк" и ул. "Д-р Анастасия Железкова", видя репортер на Радио Варна.

Наложи се пътниците от автобуса да слязат и да се придвижат с друго превозна средство.

Инцидентът е завършил с подписване на двустранен протокол, съобщиха за Радио Варна от пресцентъра на ОД на МВР.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
УКВ

"Калиакра" отбеляза 40-годишнината си с плаване във Варненския залив

Пожелавам един ден учебният ветроходен кораб „Калиакра“ да тръгне отново на учебни плавания с практиканти, каза днес при отбелязването на 40-годишнината от вдигането на българския флаг на баркентината нейният първи капитан Тома Томов. Той уточни, че през всичките години до сега над 3200 практиканти са преминали обучение на борда на ветрохода...

публикувано на 29.06.24 в 20:13

Горещо време и в неделя

Ще е предимно ясно и слънчево, във вътрешността почти тихо. По Черноморието през нощта ще духа слаб северен вятър, през деня до умерен от източна четвърт, следобед подсилен от бриза. Минимални температури между 17° и 22°, максимални от 31° до 36°, по Черноморието между 26° и 31°, за Варна минимална около 21°, максимална около 31°. Вълнение на..

публикувано на 29.06.24 в 16:26

Пожар горя край Синдел. Изгоряла е кирпичена къща

Сигнал за пожар в гората край авренското село Синдел е получил в 13,50 часа днес оперативният дежурен в Областна администрация – Варна, съобщават от областната администрация. В същия час на сигнала са се отзовали 4 екипа на Регионалното звено от ГДПБЗН - Варна. Огънят се е разрастнал, като е приближил селото откъм ромската махала. Една..

публикувано на 29.06.24 в 15:43

Неохраняеми плажове превърнати в "частна собственост", установиха проверки на няколко институции

Неохраняеми плажове, превърнати в "частна собственост", непочистени пясъчни ивици и липсваща категоризация на заведения са установили при съвместни проверки вчера екипи на Министерството на туризма, Комисията за защита на потребителите, НАП и "Икономическа полиция", съобщиха пред медии днес Иван Виделов от Министерството на туризма и Бранислава..

публикувано на 29.06.24 в 14:09
Гюнер Тахир

Гюнер Тахир: Делян Пеевски прави чистка в ДПС. Доган ще се опита да си върне партията

„Делян Пеевски прави чистка в ДПС и е много вероятно Ахмед Доган да не е бил уведомен предварително за това. Почетният председател сам заложи бомбата, като реши движението да има двама председатели. Играта в ДПС загрубя и там вече не е ясно кой взима решенията".. Това каза в предаването „Позиция“ на Радио Варна бившият зам.-председател на ДПС..

публикувано на 29.06.24 в 14:06
Костадин Костадинов

Костадин Костадинов: Само „Възраждане“ може да направи стабилно правителство

„Единственото стабилно правителство, което може в момента да бъде формирано е правителство с мандат на „Възраждане“. Всичко друго, на фона на това, което в момента се случва виждате в ДПС, тази разпадаща се етно лигархична мафия, в която виждаме, че има сблъсък между еничари и турци, защото в момента еничарите се мъчат да овладеят властта от..

публикувано на 29.06.24 в 13:32
Бранимир Балачев

Бранимир Балачев, ГЕРБ/СДС: Росен Желязков е една от възможните ни номинации за премиер

Бившият председател на Народното събрание Росен Желязков е една от вероятните номинации за премиер с първия мандат. Това съобщи в предаването „Позиция“ на Радио Варна варненският депутат от ГЕРБ/СДС Бранимир Балачев. Той подчерта, че заради тежката политическа и икономическа криза, страната се нуждае от стабилно правителство. Според Бранимир..

публикувано на 29.06.24 в 13:05