Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От днес енергодружеството за Свероизточна България с изнесени офиси в по-малките градове

Снимка: Незабравка Кирова

От днес стартира посещението на екипи от специалисти Обслужване на клиенти в малки населени места в Североизточна България в рамките на кампанията „Изнесени офиси“ на енерго дружеството за Севроизточна България. До 18 октомври ще бъдат обслужвани клиенти в общо 4 града – Провадия, Каварна, Трявна и Севлиево, като във всяко населено място екипите ще бъдат в продължение на 2 работни дни от 10 до 16 часа.

Кампанията за изнесени офиси се организира ежегодно в услуга на клиенти, пребиваващи в населени места, в които компанията няма Клиентски център. Така посетителите на мобилните приемни могат да ползват различни услуги без да се налага да пътуват до близките областни градове. 

Специалистите на компанията ще окажат съдействие на всеки клиент относно смяна титуляр на партида, присъединяване на нов обект към електроразпределителната мрежа и други услуги, които не изискват плащане в брой, съобщава енергодружеството. Необходимо е клиентът да представи документ за самоличност и документ, удостоверяващ собствеността върху имота, за който се отнася съответната услуга.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Преустановяват електронните услуги в Портала на НАП временно

Преустановяват електронните услуги  в портала на НАП временно днес (8 октомври). В периода от 18:00 ч. до 18:30 ч. , електронните услуги в Портала на НАП ще бъдат временно недостъпни, поради обновяването им. Това съобщават от приходната агенция. От там се извиняват за причиненото неудобство.

публикувано на 08.10.24 в 16:52

Съдия от Апелативен съд в гр.Тулуза бе на посещение в Административен съд – Варна

По програмата за обмен на ЕМСО, в Административен съд – Варна е на посещение г-жа Сандрин Льоклер – съдия от Апелативен съд в гр. Тулуза, Франция. Съдия Льоклер разгледа съда и се запозна с работата на службите, както и с дейността на съда. С кратка презентация за съдебната система на Франция и дейността на Апелативен съд – Тулуза съдия..

публикувано на 08.10.24 в 16:42

Заместник-кметът Снежана Апостолова посети Дневен център за деца и младежи с умствена изостаналост „Св. Йоан Златоуст“

Заместник-кметът по социални дейности и здравеопазване Снежана Апостолова посети Дневния център за деца и младежи с умствена изостаналост „Св. Йоан Златоуст“ в навечерието на празника по случай неговото създаване. Той е най-старият и първи в общността център, създаден преди 31 години благодарение на ползотворен диалог между родители на деца..

публикувано на 08.10.24 в 17:10

Отмениха плаването с катамаран между Бургас и Истанбул

Отменено е първото плаване по линията Бургас - Истанбул – Бургас, което беше планирано за периода от 11 до 14 октомври. Това съобщиха за Радио Варна от туристическата фирма, която продава билетите за катамарана и осигурява нощувките в турската столица. Информацията бе потвърдена и от аген-компанията, която е българския партньор на турската..

публикувано на 08.10.24 в 16:11

Утре ще е предимно слънчево

ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО от 21 часа на 8-ми до 21 часа на 9-ти октомври 2024 г.  През нощта от запад на изток ще се появи разкъсана висока облачност, вятърът ще е много слаб от южна четвърт, възможно е на места видимостта да е намалена.  Утре усещането ще е за предимно слънчево време, по-късно следобед временно ще се заоблачи.  Вятърът от..

публикувано на 08.10.24 в 16:05

208 избирателни секции са образувани във Варна за частичните местни избори на 20 октомври

208 избирателни секции са образувани за провеждането на частични избори за кмет на два варненски района на 20 октомври.  В „Приморски“ секциите са 122 броя, а в „Одесос“ – 86 броя. Избирателните секции, които са обособени в лечебни заведения, домове за стари хора и други специализирани институции за предоставяне на социални услуги,..

публикувано на 08.10.24 в 16:04

Предлагат праисторическият солодобивен център Солницата-Провадия да стане обект на Юнеско

Праисторическият солодобивен център Солницата-Провадия да стане обект на Юнеско, това е възможно да се случи през следващата година, когато у нас ще се проведе сесия на организацията- заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която посети обекта ден преди приключване на разкопките, а академик Васил Николов-ръководител на разкопките,  показа..

публикувано на 08.10.24 в 15:51