Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"POST FACTUM" на 3 януари с Емилия Николова и Жоро Бекяров

Снимка: БГНЕС

"Радио POST-ер" - денят в пет минути.

И Варна ще протестира срещу изграждането на втори лифт над Банско. За исканията на природозащитниците  научаваме от Милена Пехливанова от Сдружение "Варна диша".

Втори ден варненци се редят на опашка пред сградата на БНБ за възпоменателна монета от 10 лева. Струва ли си чакането? Разговор с Евгени Маринов, почетен председател на варненското нумизматично дружество.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

На 1 юли в "От другата страна" по Радио Варна

На 1 юли в "От другата страна" по Радио Варна Специално интервю с Richie Faulkner (JUDAS PRIEST, ELEGANT WEAPONS). Специално интервю с Oscar Dronjak (HAMMERFALL). Разговор с Мартин Събков за новия сингъл на ROADWIRE "Back on Track". Йордан Караджов за варненската премиера на "СИГНАЛ Symphonic" (8 юли, Летен театър). В предаването ще..

публикувано на 01.07.24 в 14:25
Тримата митрополити, от които ще бъде избран Българският патриарх (от ляво надясно): Гавриил Ловчански, Григорий Врачански и Даниил Видински.

НА СВЕТЛО на 1 юли с Мариела Димитрова

Новият Български патриарх се казва се казва Даниил, досегашен Видински митрополит. Изборът е факт след изключително оспорвано гласуване, в два тура. Какви ще са първостепенните му задачи, познат със своите по крайни възгледи, ще смекчи ли позициите си и ще съумее ли да бъде да бъде обединител на църквата? Коментираме в 14.20 часа с Иван Йовчев..

публикувано на 01.07.24 в 13:56

"Новият ден" на 1 юли

Живеещи в района около Варненския свободен университет и м.Ален мак се събраха в неделния почивен ден, на среща, за да обсъдят бъдещите си действия срещу безкрайните ремонти - нов протест или блокиране на пътя. Когато се включи и кметът на Варна Благомир Коцев, те поискаха от него ясна визия за инфраструктурните намесив района и отговор на въпроса..

публикувано на 01.07.24 в 06:25
Chart

#769 ТОП 20 (28.06-05.07.2024)

публикувано на 28.06.24 в 18:47

По първи петли на 1 юли с Ваня Славова

На 1-ви юли ще посрещнем изгрева от второ студио на Радио Варна!  Надяваме се да се чувстваме добре и този понеделник... както повелява отколешната ни традиция. Ефирния повей ще споделим приятно с вас в екип Ваня Славова и Петър Венков-музикален редактор и звукорежисьор. В предаването ще ви срещнем с д-р..

публикувано на 28.06.24 в 16:03

В „Гравитация нула“ на 28 юни

„Гравитация нула“ – 28 юни 2024 година с Мартин Николов -   ММФ „Варнеско лято“ – концерт на камерен оркестър на Симфоничния оркестър на Баварското радио - гост пианистът Адриан Йотикер; -   Изложба „Модернистите на ХХ век“ в Градската художествена галерия във Варна – представя я Деница Гергова - артдиректор на "Виваком Арт Хол..

публикувано на 28.06.24 в 12:48

НОВИЯТ ДЕН на 28 юни с Иван Барбов

„Ако не ти се спи като си легнеш, със сигурност ще ти се спи като станеш“, гласят едни мъдри прозрения с неизвестен автор в социалните мрежи тази сутрин. Ако и на вас ви е още сънено, ударната доза ефирен кофеин, която гарантирано ще ви събуди, ви очаква на честотите на Радио Варна. Проследете събуждането на новия ден с водещия Иван..

публикувано на 28.06.24 в 06:44