Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: "Имаме още потенциал и искам да го показваме"

Автор:


Много щастлив от успеха срещу "Левски" остана наставникът на варненския "Черно море" Илиан Илиев. Той твърди, че са започнали мача малко сковано, но след изравняването, нещата са се променили. За дузпите категорично заяви, че това е рулетка и всеки може да спечели. "Знам, че можем още повече и се надявам да го показваме", твърди Илиев. Чуйте тук интервюто с него непосредствено след мача.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Порой провали контролата на Черно море с Ботев Враца

Порой провали третата контрола на Черно море от лятната подготовка. „Моряците“ трябваше да приемат тима на Ботев Враца в Тетевен, където са на лагер, но малко преди гостуващия тим да пристигне на стадиона, се изсипа силен дъжд, който наводни терена.  Следващата контрола на Черно море е срещу Левски в Правец. Спарингът е на 3 юли от 18:30 часа.

публикувано на 28.06.24 в 08:08

"Спартак" Варна, набор 2011 триумфира в Созопол

Пореден сериозен успех записаха представителите на ДЮА Спартак Варна, набор 2011. Соколите, водени от Миша Милошевич спечелиха трофея от силен турнир Созопол къп. Спартак завърши без поражение в надпревара с най-силните академии в страната. В груповата фаза тимът започна с равенство 2:2 с Локомотив Пловдив, победи столичния Национал с 1:0, а в..

публикувано на 28.06.24 в 08:06

Томова е на 1/4 финал в Германия

Виктория Томова показа страхотен характер и се класира за четвъртфиналите на турнира на трева в Бад Хомбург (Германия) с награден фонд над 802 хиляди евро.Първата ракета на България направи обрат и победи с 2:6, 6:1, 7:6(9) №66 в световната ранглиста Анна Блинкова от Русия. Срещата продължи 2 часа и 14 минути. С този успех Вики ще запише ново..

публикувано на 28.06.24 в 08:05

Нова квота за борзците ни

България получава още една виза, в класическата борба, за игрите Париж 2024.  Това стана възможно след преразпределение на 16-те вакантни квоти, които Международната централа (UWW) раздаде на следващите в подреждането от квалификациите. Преди седмица Международният олимпийски комитет одобри 16 от 26-те индивидуални спортисти от Русия и Беларус, но..

публикувано на 28.06.24 в 08:03

Нов пирем на боксьори в спортното училище във Варна

Състезателите по бокс на варненския клуб "Черно море" ще получат заслужена почивка. Те са завърнаха с медали от последното държавно първенство и това е една от причините главният треньор Георги Бояджиев да пусне момчетата и момичетата в лятна почивка поне за две-три седмици. Още 6 боксьори бяха приети за обучение във варненското спортно..

публикувано на 27.06.24 в 18:53

"Спартак" -Варна взе хърватин

ФК Спартак Варна привлече хърватския защитник Франьо Пърце.28-годишният централен бранител пристига от словенския Копер. В последния сезон в словенската Първа лига Пърце записа 23 участия с един гол. 188-сантиметровият защитник пристига в Спартак като свободен агент.

публикувано на 27.06.24 в 18:48

Израелците приемат "Черно море" в Ловеч

Ръководството на израелския футболен тим Апоел Беер Шева обяви, че ще играе домакинския си мач срещу Черно море от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в Ловеч. Тази информация е публикувана на сайта им. Срещата е на 25 юли, а реваншът между Черно море и Апоел ще бъде в Разград на 1.08.

публикувано на 27.06.24 в 12:43