Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" прегази московските армейци

Автор:

Отборът на Лудогорец буквално прегази състава на ЦСКА Москва в мач от  Група “Н” на Лига Европа. Това е първи двубой на двата тима от основната фаза на надпреварата.

В Разград шампионте ни не оставиха никакви шансове на съперника си и се наложиха с 5-1. Вандерсон, Лукоки и Кешерю вкараха три гола само в рамките на 5 минути, от 47-52 минути на мача. Последваха два нови гола на Кешерю в 68-та и 73-та минути.

За московчани гол на Игор Дивеев в 11-та минута. Българският шампон игра с лекота и показа класата си. Гостите от Москва градят нов отбор, с млади футболисти, но името на клуба е знаменито за руския и европейски футбол.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна

Трима млади варненци с бронз от Държавното първенство по кану каяк (ВИДЕО)

Днес ще ви срещнем с много млади състезатели по кану каяк. Те са представители на варненския клуб „Черно море Бриз“ и успяха да се преборят за бронзовите медали при децата на Държавното индивидуално първенство в Пловдив. Варненската четворка кану се класира на трето място. Даваме думата на героите от този шампионат Михаил Фищин, Александър..

публикувано на 22.08.24 в 12:50

Четири общински спортни бази ще работят в празничните дни 6 и 22 септември

Четири общински спортни бази във Варна ще работят на празничните дни: 6 септември – Съединението на Княжество България и Източна Румелия и 22 септември - Независимостта на България.  На разположение на жителите на града ще бъдат следните обекти: - Общински спортно-развлекателен комплекс „Младост“ – игрища и зала „Скуош“ от 9:00 ч. до 21:00 ч.; -..

публикувано на 22.08.24 в 11:41

Лудогорец се изправя срещу молдовци днес

Лудогорец приема днес молдовския Петрокуб в първи мач от плейофната фаза на Лига Европа. Срещата е от 21:00 ч в Разград. Съдия на мача ще е гъркът Анастасиос Папапетроу от Гърция.  Българите отпаднаха от третия квалификационен кръг на ШЛ след загуба от азербайджанския Карабах.Молдовците бяха спряни в ШЛ от Апоел след 1:1 и 0:1. Захари Сираков ще..

публикувано на 22.08.24 в 11:00

В "Черно море Тича" чакат американци

В състава на баскетболния тим "Черно море Тича" ще се появи скоро американски състезател. Другите нови двама са Николай Стоянов и Цветомир Чернокожев. Мартин Йорданов напуска родния си тим "Черно море" и ще се присъедини към тима на "Берое". Идеята е той да получава повече игрово време и да се развива. Варненци стартират подготовката си на 26..

публикувано на 22.08.24 в 10:59

Мартин Ковачев напусна Дунав /Русе/

ПФК Дунав и треньорът Мартин Ковачев се разделят. След мача с Янтра старши-треньорът на Дунав Мартин Ковачев реши да напусне заемания от него пост и вече няма да води "драконите". Той вече информира футболистите и щаба за своето решение. Ковачев застана начело на Дунав на 6 май 2023 при победата над Спортист с 1:0. Под негово ръководство отборът..

публикувано на 22.08.24 в 10:58

Нейков остана на пето място на Световното първенство

Варненският борец Динко Нейков остана пети на световното за кадети в Иран.Младият ни талант отстъпи пред иранеца Емад Мохсенеджад с 0:6 в малкия финал при 80-килограмовите на класическия стил. Същевременно Сергей Стоев също приключи участието си на първенството, след като грузинеца Георги Аладашвили, от когото загуби, не успя да стигне финала при..

публикувано на 22.08.24 в 10:57

Григор Димитров ще бъде поставен под №9 на Ю Ес Оупън

Григор Димитров запази деветата си позиция в ранглистата на АТП, а освен това ще постамвен под №9 и в основната схема на последния за годината турнир от Големия шлем - Ю ЕС Оупън, предаде БГНЕС. Най-добрият български тенисист със сигурност ще се изправи срещу непоставени съперници в първите два кръга, а в третия може да срещне един измежду поставените..

публикувано на 22.08.24 в 08:27