Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Камбуров подписа с ЦСКА 1948

Автор:

ЦСКА 1948 се договори с Мартин Камбуров. Той е на второ място /засега/ във вечната голмайсторска листа на "А" група, като щ7е се  опита да подобри този рекорд. Камбуров облича екипа на столичани

през следващия сезон. Сега не може да подпише договор, тъй като е обвързан до края на сезона с Берое.

Камбуров е на 1 гол от върха при стрелците в efbet Лига - Камбуров е с 11 гола, а с 12 са Димитър Илиев и Клаудиу Кешерю.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Финал за Даниел Трифонов

Даниел Трифонов се класира за финалите на прескок и на висилка на Световната чалъндж купа по спортна гимнастика за мъже в унгарския град Сомбатхей.  Той се класира на второ място в квалификациите на висилка, а на прескок е пети.  Исус Маринов на халки, завърши 17-и и остана извън финала.

публикувано на 05.10.24 в 08:31

Наградиха победителите в 10-ия турнир по пожароприложен спорт за купа "Одесос"

Заместник-кметът по обществения ред и сигурност Илия Коев награди част от победителите в 10-ото издание на Международния клубен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос”. Той отличи първите три най-добри отбора в дисциплината „бойно разгръщане от мотопомпа“, където при жените първи се класира отборът на Германия, второто място спечели чешкият..

публикувано на 04.10.24 в 18:31

Максим Стойков: Мечтата ми е световна титла (ВИДЕО)

Максим Стойков е варненски състезател по културизъм. Той спечели бронзов медал на Световното първенство в Иран. Освен това Максим има четвърто и пето място на същото първенство. Това е най-големият успех в неговата кариера. Твърди, че продължава да се готви и да чака следващи изяви. Има амбиция да стигне до световната титла.

публикувано на 04.10.24 в 09:50

Лудогорец изпусна Виктория в Пилзен

Виктория Пилзен и Лудогорец завършиха 0:0 в мач от втория кръг на основната фаза на Лига Европа. Срещата бе евродебют на новия треньор на "орлите" Игор Йовичевич. Лудогорец игра силно и може да съжалява , че не победи. В 17-ата минута Диниш Алмейда сбърка, като Принс Аду се озова на добра позиция, но бе затворен от португалския бранител и не успя да..

публикувано на 04.10.24 в 09:45

Хубулов спечели сребърен медал

Ален Хубулов, настоящ европейски шампион до 23 г., спечели сребро на престижния турнир "Братя Хадарцеви" във Владикавказ (Русия).  Още на старта в категория до 125 кг националът надви шампиона на "сборная" Абдула Курбанов, който на световното в Белград през миналия сезон, спечели олимпийска квота за сборная, с минималното 1:1.  След това Хубулов се..

публикувано на 04.10.24 в 09:34

Илиан Илиев извика Минчев

Националният селекционер на България Илиан Илиев повика футболиста на “Славия” Иван Минчев за предстоящите мачове с Люксембург (12 октомври) и Северна Ирландия (15 октомври) от турнира Лига на нациите. Минчев ще замени Илия Груев, който отпада от състава поради контузия.

публикувано на 04.10.24 в 09:33

"Берое" обяви новия си треньор

ПФК Берое съобщава, че Хесус Урибесалго е новият старши треньор на тима.  Хосу Урибе, както е наричан в родината си, е роден на 25 април 1969 в Хихон, Испания.  Най-много мачове - 70, има начело на испанския Реал Авилес, който води от юли 2013 до март 2015.  Работил е и в Лас Палмас през сезон 2002/03, а през следващия е част от Хетафе. Има престои и..

публикувано на 04.10.24 в 09:32