Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ново сребро за варненския клуб „Виктория“

Автор:

Нов сребърен медал за варненския лекоатлет  Валентин Иванов, който участва в надпревара по седмобой. Дисциплините са 60м, скок дължина, скок височина, тласкане на гюле, 60м с препятствия, овчарки скок  1000м. Нина Станкова участва при жените в петобоя, 60м с препятствия, скок на дължина, скок на височина, тласкане на гюле, 800м. Виктория Христова стана осма на петобой във възрастова група до 18 г. Емил Михайлов остана на 11-то място. Всички състезатели участват за първи  път в многобоя. Президентът на ЛК „Виктория“ Димчо Радев изрази удовлетворение от представянето на състезателите. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Англия излъга Словакия

Англия излъга Словакия и спечели мача с 2-1 на Европейското първенство. Победата дойде след продължение. В редовното време 1-1. Иван Шранц се разписа в 25-ата минута. Джуд Белингам със задна ножица в петата минута на продължението изравни резултата. В самото начало на първото продължение Хари Кейн направи пълен обрат и класира Англия на ¼ финалите...

публикувано на 30.06.24 в 21:43

"Рилски спортист" стана шампион на България (ВИДЕО)

Рилски спортист е шампион по баскетбол при момичета до 14 години на България. На финала победиха Дунав Русе с 59-49 т. Много оспорван мач. Стигна се до продължения, след като в редовното време двата тима направиха равен резултат 49-49. Националката ни по баскетбол Борислава Христова награди призьорите.

публикувано на 30.06.24 в 19:17

КПС Варна ще играе на финала

Ватерполистите на КПС Варна се класираха за финала по водна топка при мъжете. Те победиха със 8-7 във втория полуфинал Аква спорт -Варна. Две дузпи в последните секунди на мача решиха развоя.  Така КПС Варна очаква на финала победителя от двойката Черно море- ЦСКА. загубилият се изправя срещу Аква спорт за бронзовите медали.

публикувано на 30.06.24 в 15:22

Испания среща корав съперник

Испания не познава загубата до този момент на ЕП по футбол. Срещу тях днес обаче се изправя супер изненадата на първенството Грузия.  Те се срещат в осминафинален двубой в Кьолн от 22:00 часа българско време.   Двата отбора се познават отлично. Те бяха в една квалификационна група. Испанците спечелиха и двата мача. Испанците са единственият отбор на..

публикувано на 30.06.24 в 12:20

Англия среща Словакия на Европейското първенство

Англия и Словакия се изправят един срещу друг на "Фелтинс Арсена" в Гелзекирхен от 19:00 часа. Мач от 1/8-финалите на Евро 2024. Победителят ще срещне в следващата фаза Швейцария. Те вчера детронира европейския шампион Италия. Статистиката сочи, че британците имат 5 победи от 6 мача срещу Словакия. Тимът на Гарет Саутгейт не впечатлява с играта си,..

публикувано на 30.06.24 в 11:50

КПС Варна спечели първия полуфинал

Отборът на КПС Варна победи с 13 -5 Аква спорт - Варна в първи полуфинала по водна топка при мъжете. Втората среща е утре. Секунди преди края беше изгонен с червен картон и вратарят на Аква.

публикувано на 30.06.24 в 11:27

"Ч.море" се справи с ЦСКА в София

Ватерполистите на Черно море записаха победа при гостуването си в София на ЦСКА. Варници се наложиха с 11 -7 в първия полуфинален мач. Отложената среща от вчера по всяка вероятно ще си играе в сряда.

публикувано на 30.06.24 в 11:25