Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Великов поема "Етър"

Автор:

Веселин Великов почти сигурно ще поеме отбора на ПФК Етър. Тимът изпадна от елитната група. Милен Радуканов се спрягаше за поста, но ръководството  взело решение да се спре на Великов.

Сега се очаква официалното му освобождаване от Ботев Враца.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Първа българска победа във Варна - мнения (ВИДЕО)

Първа българска победа на Европейското по плажен хандбал във Варна. Девойките ни победиха Полша с 2-0. Нашите момичета изиграха отличен в техническо отношение мач и това им донесе успеха. До последно неи се знаеше кой ще грабне успеха, но това се оказа българският тим.

публикувано на 04.07.24 в 19:24

100 хиляди лева допълнителна субсидия за ФК „Черноморец“ – Балчик

Футболът превзе Общинския съвет в Балчик, но не на стадиона, а в заседателната зала днес, когато във вратата на местния „Черноморец“ заваляха предложенията за разрешаване на финансовите му проблеми. Почти едно полувреме дебати бяха нужни, за да се стигне до гласуването в подкрепа на сдружението с още 100 хиляди лева към първоначалния бюджет за..

публикувано на 04.07.24 в 17:37

Националите се забавляват на Европейското във Варна (ВИДЕО)

Освен качествен хандбал на Европейското плажно първенство във Варна има и много шоу.

публикувано на 04.07.24 в 12:49

България-Швеция, старт на Европейското първенство по плажен хандбал ( ВИДЕО )

С мача България- Швеция започна Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Загубихме на старта, но това не означава нищо. Българите играха съсредоточено, но шведите превъзхождаха с ръст. В същото време те са едни от фаворитите на това първенство.

публикувано на 04.07.24 в 12:45

Загубихме от Швеция на старта

Със загуба започна българското участие на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Отборът на България при юношите загуби от състава на Швеция на старта с 0-2. За съжаление стартирахме срещу може би един от най-силните отбори на това първенство, но предстоят още мачове. Иво Иванов получих червен картон две минути след подновяването на играта...

публикувано на 04.07.24 в 12:42

Самет Муртазали: В плажния хандбал слабият може да бие най-силния ( ВИДЕО)

Европейското първенство по плажен хандбал за юноши и девойки стартира днес във Варна. Българските отбори са настроени за добро представяне   и дори си мислят за медали. Шампионатът се провежда на 4 игрища на Южния плаж във Варна, като входът за зрителите е свободен. Вчера ви срещнахме в ефира с треньорката на девойките Ирина Миладинова...

публикувано на 04.07.24 в 11:50

Във Варна днес започва Европейското по плажен хандбал

От днес до 7 юли Варна ще бъде домакин на Европейско първенство по плажен хандбал за юноши и девойки до 16 години. В морската столица от 11 до 14 юли ще се проведе и Европейски квалификационен турнир по хандбал за мъже и жени. В надпреварите ще участват над 1000 състезатели, разпределени в общо 56 отбора от 20 държави.В първенството по плажен..

публикувано на 04.07.24 в 08:17