Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирва се 64-годишен мъж от Балчик

Полицията в Балчик издирва мъж в неизвестност. Радко Стефанов Костадинов е на 64 години ,среден на ръст, със слабо телосложение, пъстри очи, с дълга бяла коса и брада. Радко Костадинов е бил облечен с кафяво кожено яке и зелена грейка с гугла, камуфлажен сив панталон или черен кожен панталон, води скитнически начин на живот и към настоящия момент е в неизвестност. Лицето е с деменция и психични проблеми, не е агресивен. Гражданите, които имат информация за лицето, могат да сигнализират на тел. 0579 72431 и 0579 72432.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Неприбрани счупени клони затрупват тротоарите на много места във Варна

Силният вятър, който се разрази снощи, събори дървета и счупи клони на много места във Варна. Такава е ситуацията и в района на ул. "Капитан Рончевски", където част от разцепения ствол на дърво е изкривил ограда. Тротоарите по протежението на улицата са затрупани с откършени клони и възпрепятстват безопасното преминаване на минувачи, видя репортер на..

публикувано на 30.09.24 в 18:00
Гърция, плаж

Лесна работа: Промяна?

Септември беше чудесен и мнозина успяха да сe порадват на още малко море, слънце, ваканция. Сега, застанали на прага на октомври, поглеждаме назад, помахвамe с усмивка и всеки разгръща различен албум. В него може да има любими мигове, изпъстрени със забележителните цветове на младата есен, със свежия полъх на прохладни ветрове и с танца на..

публикувано на 30.09.24 в 17:00

ВСУ откри академичната 2024/2025 година

Новата академична 2023 - 2024 година бе открита днес от доц. д-р Красимир Недялков - президент на Варненския свободен университет. Студентският химн прозвуча и в сърцето на Родопите - във Филиала на университета в Смолян, където също се проведе тържествена церемония. В препълнената Аула Максима на университета във Варна празникът започна с..

публикувано на 30.09.24 в 15:11

На 1 октомври започва новият сезон на Варненската опера

След 15-ото издание на фестивала "Опера в Летния театър" Държавната опера Варна започва новия сезон на 1 октомври - Световния ден на музиката, с оперетата „Графиня Марица“ от Имре Калман. В програмата за октомври са включени както някои от най-добрите спектакли, които направиха премиерите си през лятото, така и нови музикални събития, съобщават от..

публикувано на 30.09.24 в 09:43

До 29-годишна възраст е добре да сме изследвали репродуктивния си капацитет

Превенция на репродуктивното здраве на младите българи – това е целта на новата кампания на Фондация ИСКАМ БЕБЕ, съвместно с Фонд Инвитро към община Варна. През почивните дни те проведоха информационна кампания в Морската градина, насочена към младите хора до 29-годишна възраст. С медийното партньорство на Радио Варна по време на събитието специалисти в..

публикувано на 30.09.24 в 07:58
Варна

Почетоха паметта на загиналите мотористи във Варна, Добрич и Бургас

Варненски мотоклубове отбелязоха Деня в памет на загиналите мотористи – 29 септември пред паметника "Ангелски криле", който се намира на панорамната площадка по пътя към квартал „Галата”. Помен отслужи отец Ясен Керчев. Вечерта от 20.30 часа ще се съберат там отново, съобщават от мотоклубовете в града. Денят в памет на загиналите..

публикувано на 29.09.24 в 15:21

252 бебета са родени с помощта на Фонд „Инвитро Варна“ през последните 10 години

Празничен концерт на входа на Морската градина във Варна, организиран от фондация "Искам бебе" и община Варна, отбеляза 10-годишнината от създаването на общинския фонд ин витро. За последните 10 години фонд „Инвитро – Варна“ е финансирал лечението на 861 двойки с репродуктивни затруднения, 2,2 милиона лева са отпуснати от Общинския съвет, за..

публикувано на 29.09.24 в 13:52