Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Четирима задържани след сбиване в Долни Чифлик

Снимка: Радио Видин

Мъже на 22, 24, 25 и 28 години са в ареста за 24 часа и са им повдигнати обвинения след полицейска акция в Долни Чифлик, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Поводът е масово сбиване в града.

Всичко е започнало миналия четвъртък, 14 юли, след катастрофа на пътя. След нея възникнал скандал между роднините на участниците. Една от страните в спора пребила роднините на потърпевша в инцидента. 

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Варненската районна прокуратура.


По публикацията работи: Александър Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ
Ивайло Митковски

Ивайло Митковски, ПП/ДБ: Резултатите от изборите бяха неочаквани и за победителите, и за победените

Правителството с първия мандат може да бъде подкрепено, не от ИТН, а от друга партия в парламента или отделни депутати . В Народното събрание има нови субекти, които тепърва ще покажат дали биха дали подкрепа за ГЕРБ/СДС или ДПС. Това коментира в предаването „Позиция“ на Радио Варна народният представител от коалицията ПП/ДБ д-р Ивайло..

публикувано на 22.06.24 в 13:36

Качеството на морската вода в Албена и Кранево е в нормите

Водата в Черно море в района на курортния комплекс "Албена" и Кранево е в нормите за крайбрежни води. Днес на място във връзка с аварията на колектора на Пречиствателната станция за отпадни води Албена, беше извършена проверка на качеството на водата в присъствието на служебния министър на околната среда и водите Петър Димитров...

публикувано на 22.06.24 в 12:24
Татяна Буруджиева

Татяна Буруджиева: Под прикритието на демокрацията, ние всъщност унищожаваме демокрацията

Възможно е ИТН да подкрепи кабинет с първия мандат. Очаквам да има правителство, което да се ползва с достатъчно подкрепа, т.е. да има повече от 120 депутатски гласа. Това каза в предаването „Позиция“ на Радио Варна политологът доц. Татяна Буруджиева. „Ние гласуваме за политиците, за да вършат работа. Те трябва да престанат да ни занимават..

обновено на 22.06.24 в 12:18

Драгомир Петров, ИТН: Всички в парламента искат да има правителство, но всички искат и да са в опозиция

Няма никаква вероятност ПП "Има такъв народ" да подкрепи мандат на ГЕРБ-СДС или ДПС за съставяне на правителство. Това каза в предаването "Позиция" по Радио Варна депутатът от ИТН Драгомир Петров. "Чакаме президента, ако ни връчи третия мандат, ще предложим експертно правителство. Няма гаранция, че ще го връчи на нас, но ние сме единствената..

публикувано на 22.06.24 в 12:15

Курортен комплекс край Варна и две села в Област Добрич са без вода заради аварии

Авария е причина за спирането на водата на абонатите в част от курортния комплекс "Чайка" , съобщават от ВиК Варна. Екипите на водоразпределителното дружество работят по отстраняването на аварията и се очаква водоподаването да бъде възстановено около 15.00 часа. Също заради аварии, днес без вода са и две села в Област Добрич - Дебрене и Калина.

публикувано на 22.06.24 в 10:59

Жълт код за горещо време е обявен и през съботния ден

Днес ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, по Черноморието следобед до умерен вятър от източна четвърт.  Максималните температури слабо ще се повишат и ще се между 32° и 37°, по-ниски по Черноморието - между 25° и 28°, за Варна около 27°.  Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода от 22° до 25°. Изгрев на Слънцето..

публикувано на 22.06.24 в 07:52

Здравните власти препоръчват да не се къпем в морето край Кранево след аварията с тръбата

Очаква се замърсяване на морската вода след скъсването на тръба от колектора на пречиствателната станция за отпадни води в Албена. Да се ограничи къпането в морето край плажовете Кранево-централен, Албена и Кранево - юг, препоръчват здравните власти от Добрич. Днес са взети проби за бактерии и вируси от зоните, близки до аварията. Д о отстраняването й..

публикувано на 21.06.24 в 18:26