Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Недко Костадинов: Чакаме това Европейско първенство от 2019 година

Автор:


Във Варна съвсем скоро ще има голям форум по спортна акробатика. Предстои Европейско първенство за всички възрасти през октомври. Този шампионат го чакаме от няколко години. Българските национали са на лагер във Варна, като тук ще премине основната част от подготовката им. Тук е и ръководството на федерацията ни. Днес ви срещаме с генералния секретар на централата Недко Костадинов.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Украйна напусна Европейското първенство

Украйна и Белгия завършиха 0:0 в Щутгарт в последен мач от група E на Евро 2024. Супер изненада, четирите отбора в групата завършат с 4 точки, след като Словакия и Румъния направиха 1:1. Така Белгия завърши на второ място и ще срещне на осминафиналите Франция. Украйна отпада заради най-лошата си голова разлика.

публикувано на 26.06.24 в 21:53

Теодор Илиев: Да си домакин на Европейско означава доверие и отговорност (ВИДЕО)

Броени дни до началото на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Шампионатът е за юноши и девойки, мъже и жени. Първо стартират подрастващите, като турнирът е от   4-и до 7-и юли във Варна, на Южен плаж. Първенството за мъже и жени също е във Варна, от 11-и до 14-и юли. Днес по повод големия форум имаше пресконференция с..

публикувано на 26.06.24 в 11:50

Наближава Европейското първенство по плажен хандбал във Варна (ВИДЕО)

Броени дни до началото на Европейското първенство по плажен хандбал във Варна. Шампионатът е за юноши и девойки, мъже и жени. Първо стартират подрастващите, като турнирът е от 4-и до 7-и юли във Варна, на Южен плаж.  Националният състав на България по плажен хандбал за юноши до 16 години ще играе срещу тимовете на Унгария, Швеция и Румъния в група..

публикувано на 26.06.24 в 11:18

В група "Е" ситуацията е сложна

Словакия и Румъния се изправят в мач на Евро 2024 днес. Решителна трета  среща за двата отбора в група “Е”. Ситуацията в групата  е сложна.  Всеки един от четирите тима има три точки, като са разделяни единствено от головата разлика. В момента Словакия е на трето място в подреждането, а Румъния е водач в групата. В другия сблъсък играят Украйна и..

публикувано на 26.06.24 в 09:17

Чехите се нуждаят от задължителна победа

Чехия срещу Турция ще е единият от заключителните двубои в група “F” на Европейското първенство по футбол. Мачът е днес от 22:00 часа в Хамбург. По същото време играят Грузия и Португалия.  Чехите трябва задължително да победят Турция, за да имат шанс да стигнат осминафиналите, иначе отпадат.    Грузия със сигурност няма да има сили да се справи..

публикувано на 26.06.24 в 09:12

Дания извади късмет

Отборът на Дания се класира на осминафиналите на Евро 2024, въпреки че е без победа до този момент.  Скандинавците завършиха 0:0 срещу Сърбия в последния си мач. Сърбите обаче безславно напускат турнира.  Дания завърши на второ място в групата.

публикувано на 26.06.24 в 09:08

Три отбора прескочиха в следващата фаза

На Европейското първенство по футбол три отбора без да играят си осигуриха място в следващата фаза. Това стана нслед края на срещите от групата на Испания.   Става дума за тимовете на Франция, Нидерландия и Англия.  Сега вече ще очакват позициите на които ще са за да изправят срещу точно определени съперници.

публикувано на 26.06.24 в 09:05