Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Перфектно изигран мач от момчетта

Автор:


Футболистите на Черно море спечелиха домакинския си мач срещу шампиона Лудогорец късно снощи с 1-0. Бранителят Цветомир Панов, бивш футболист на разградчани се разписа в мача в 57-та минута. Истинска фиеста имаше на „Тича“ след края на двубоя. Черно море е без загуба от началото на първенството и на първо място в класирането. Наставникът на гостите Ивайло Петев не се появи на задължителната пресконференция след срещата. Треньорът на „моряците“ Илиан Илиев обаче уважи спортните журналисти. Ето какво сподели той.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Три мача от Европейското първенство има днес

Нидерландия и Франция се изправят един срещу друг днес на Евро 2024. Това е директен сблъсък за първото място. "Лалетата" и "петлите" спечелиха първите си мачове. Мачът е от 22.00 ч. Отборите на Полша и Австрия се срещат на “Олимпиящадион” в Берлин за втория си мач от група D. Начало 19:00 ч. Двата тима ще се стремят да запишат първи победи на..

публикувано на 21.06.24 в 09:26

Финалите на ученическите игри са във Варна

10 отбора от цяла България ще участват във финалите на ученически игри по шахмат VIII-X клас за юноши и девойки, които ще се проведат в залата на Юнашки салон. Церемонията по откриване на състезанието ще се проведе на 22 юни /събота/ от 10.00 часа, като за доброто настроение на гостите ще се погрижат вокални изпълнители от домакина-участник МГ „Д-р..

публикувано на 21.06.24 в 09:18

Стартира регатата “Fair Play Cup 2024”.

От 21 до 23 юни Варна приема участниците в петото издание на ветроходната регата за килови яхти “Fair Play Cup 2024”. Организатори са ветроходен клуб „Синева“ Варна, съвместно с Община Варна, Пристанище Варна ЕАД, „Нипо кухни“ и „Блек сий яхтинг“. Яхтите ще бъдат разпределени по класове ORC и IRC в съответните дивизии по хендикапните системи. В събота..

публикувано на 21.06.24 в 09:17

Епитропов е европейски шампион

Любомир Епитропов стана европейски шампион на 200 метра бруст на шампионата в Белград, Сърбия. Българският състезател записа време 2:09.45 минути, с което подобри собствения си национален рекорд и покри норматив "А" за участие на Олимпийските игри в Париж. Това е най-големият успех в кариерата на 25-годишния състезател. Това ще бъде втора Олимпиада за..

публикувано на 21.06.24 в 09:16

Миткова триумфира в Кошице

Пламена Миткова взе златото на международния турнир по лека атлетика в Кошице. Тя завърши на първо място в скока на дължина с 6.70 м. Пламена е световна шампионка за девойки.

публикувано на 21.06.24 в 09:15

Испания разпиля Италия, но спечели само с 1-0

Испания надигра и спечели срещу Италия на Европейското първенство по футбол. Краен резултат 1-0.  През първата част испанците буквално смачкаха съперниците си и изцяло стояха в тяхната половина, но до гол не се стигна. В началните минути на втората част наблюдавахме същото, но след това Италия напомни за себе си. Точно тогава последва автогол на на..

публикувано на 20.06.24 в 23:54

Англия пак не се доказа

Англия не показа убедителна игра във втория си мач на ЕП по футбол.  Те направиха 1:1 с Дания във Франкфурт. Това означава, че всеки един от отборите в тази група запазва шансове да продължи напред. Англия са първи в класирането. Хари Кейн даде преднина на британците в 18-ата минута, а Мюртен Юлманд изравни в 34-тата.

публикувано на 20.06.24 в 21:13