Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Виктор Йосифов: Във Варна съм си у дома

Автор:


Виктор Йосифов беше един от най-постоянните състезатели по волейбол в националния ни тим. Той скоро прекрати кариерата си в първия отбор на България, а за последните две години игра в топ състава на Хебър. Проектът в Пазарджик се разпадна по финансови причини и Йосифов отново се върна във Варна, където започна своята славна кариера в Европа.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Златен медал за Константин Илиев

Константин Илиев от СКТМ ”Комфорт“-Варна стана шампион на международния турнир в Полски Тръмбеш за деца до 11 години. Божидар Георгиев остана с бронзов медал, като на полуфинала жребият отреди среща между съотборниците, която завърши 3:1. Във финалната среща Константин Илиев беше изключително концентриран и мотивиран срещу своя румънски опонент..

публикувано на 01.10.24 в 09:10

Номинираните за септември в анкетата "Спортист на Варна"

Номинирани за „Спортист на Варна“ – септември 2024 1.Михаил Рафаилов /сп.катерене/ - златен медал на турнир в Австрия 2. Исмаил Сенанджи /л.атлетика/ -бронзов медал на полумаратон „Съединение“ в Пловдив и сребърен медал на „Хисар рън“. 3. Калина Христова /тенис на маса / - балканска шампионка за жени на двойки 4. Мария Йовкова /тенис на маса/ -..

публикувано на 01.10.24 в 09:08

Спартак /Варна/ победи Септември

Футболистите на Спартак/Варна/ постигнаха успех при гостуването си на Септември в София. В 66-тата минута, след точен удар на Ахмед Ахмедов от дузпа, варненци си тръгват с три точки. Положението във варненския клуб продължава да е много тежко.

публикувано на 01.10.24 в 09:07

10 отбора ще участват в баскетболната лига

Десет отбора изпълниха задължителните процедури по картотекиране на своите състави за новия сезон в Sesame НБЛ. В срока за картотекиране - 30.09 в 17:00 часа - своите документи са подали отборите на: Академик Бултекс 99 Балкан Берое Стара Загора Левски Миньор 2015 Рилски спортист Спартак Плевен Черно море Тича Шумен Ямбол Клубът..

публикувано на 01.10.24 в 09:06

Завършиха "Черноморските игри" във Варна, церемония по награждаване (ВИДЕО)

Ясни са индивидуалните награди на "Черноморските игри" по волейбол във Варна. Най-добър разпределител е Дмитро Дългополов от "Локомотив Авия"-Пловдив.Най-добър нападател е Ламанец от "Дея спорт"-Бургас.Най-добър блокировач Борис Начев от "Черно море" и най-полезен състезател Димитър Василев от "Дея волей".

публикувано на 30.09.24 в 15:08

Важна победа за "Черно море" срещу един от фаворитите (ВИДЕО)

Волейболистите на "Черно море" завършиха подобаващо участието си на "Черноморските игри" във Варна. в последния си мач победита с 3-2 един от фаворитите в първенството "Дея волей". Този успех със сигурност ще даде самочувствие на отбора.

публикувано на 30.09.24 в 15:06

"Черно море" се справи с фаворита "Дея волей"

Волейболистите на "Черно море" победиха "Дея волей" в последния мач на Черноморските игри във Варна. От 0-2 гейма момчетата на Дани Милушев стигнаха до тайбрек, който спечелиха след уверена игра с 15-13. Отборът на Дея печели турнира. Второ място за "Локомотив Авия"-Пловдив, трето за "Черно море" и четвърто място за "Добруджа".

публикувано на 30.09.24 в 14:53