Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Даниел Николов: Доста неща знам, но още много имам да уча

Автор:


Варненският клуб по ветроходство „Черно море Бриз“ отскоро има нов председател. Росен Марангозов, който ръководеше дълго време клуба предаде щафетата на дългогодишния състезател Даниел Николов. Така Марангозов остава само президент на ветроходната федерация, а Николов поема клубните дела. Едно от първите му големи изпитания беше завършилата преди дни ветроходна регата „Бриз“. Ето какво сподели новият ръководител на клуба.



Интервюто с дани Николов е направено минути преди старта на 44-та ветроходна регата "Бриз"




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Симеон Михайлов: Голямата ми цел е Световно първенство (ВИДЕО)

Силен турнир по стрийт фитнес се проведе в Стара Загора. Симеон Михайлов от Варна се завърна със златен медал. Той участва в категория „силова“, с още 10 състезатели. В Пловдив имаше друга подобна проява, с повече от 20 участници в неговата категория. Симеон Михайлов се класира трети, като всичко това се случва след година и половина..

публикувано на 09.05.24 в 12:12

Има и такива мачове !

Реал Мадрид се класира за финала в Шампионската лига, след като отстрани Байерн (Мюнхен) с 2:1 на “Бернабеу” и продължава напред с общ резултат 4:3. За трофея испанският колос ще спори с Борусия (Дортмунд) на 1 юни на “Уембли” в Лондон. Тимът на Карло Анчелоти губеше с 0:1 до 88-ата минута след попадение на Алфонсо Дейвис (68’). Резервата Хоселу обаче..

публикувано на 09.05.24 в 11:22

Наближава класик рали "Нептун"

Автомобилното състезание "Класик рали Нептун"  е 2-ри кръг от Националния ретро и еко рали шампионат. Ще има нова категория – „Съвременни автомобили (съвременни класики)“, които ще се движат след класическите автомобили. Ралито е обезпечено от спортни съдии и специалисти от Нептун-Моторспорт, компетентни за този вид ригуларити ралита.Център на..

публикувано на 09.05.24 в 11:18

Българките отстъпиха на Украйна

България загуби с 2:3 (25:18, 20:25, 25:20, 22:25, 21:25) срещу Украйна във втората контрола преди старта на Лигата на нациите. Двубоят се игра при закрити врати в зала „Христо Ботев". Предния ден нашите завършиха 2:2 със същия съперник по договорка между треньорите Лоренцо Мичели и Иван Петков да се изиграят четири гейма.До края на подготовката ни..

публикувано на 09.05.24 в 11:14

Калейн отпада от участие на шампионата ни

По преценка на щаба Боряна Калейн няма да вземе участие в Държавно първенство категория "Елит" (индивидуално) този уикенд. На грацията ѝ предстои участие след две седмици на Европейското първенство в Будапеща и с оглед на тежката програма, която ѝ предстои от треньорския екип, решиха да вземе почивка преди предстоящите състезания...

публикувано на 09.05.24 в 11:12

Фиорентина отива на финал

Фиорентина се класира за финала на Лигата на конференциите за втора поредна година. “Виолетовите” направиха 1:1 при гостуването си на Брюж и с общ резултат 4:3 се класираха за финала.Италианците чакат развоя победителя от мача Олимпиакос и Астън Вила. БРЮЖ - ФИОРЕНТИНА 1:1 1:0 - Ванакен (20) 1:1 - Белтран (85-д)

публикувано на 09.05.24 в 11:11

ВИДЕО: Бившият национал Миро Градинаров става треньор

Бившият волейболен национал Мирослав Градинаров ще става треньор. Той спира с „големия“ волейбол и ще прави школа в мъжко направление към клуб „Варна ДКС“. Миро ще продължи да поддържа форма и да играе за отбора на Бяла. „Повече от 25 години активен волейбол стигат. Мислих дълго, около година и взех това решение. Имах две оферти от наши отбори,..

публикувано на 08.05.24 в 12:20