Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Симеон Михайлов: Голямата ми цел е Световно първенство (ВИДЕО)

Автор:


Силен турнир по стрийт фитнес се проведе в Стара Загора. Симеон Михайлов от Варна се завърна със златен медал. Той участва в категория „силова“, с още 10 състезатели. В Пловдив имаше друга подобна проява, с повече от 20 участници в неговата категория. Симеон Михайлов се класира трети, като всичко това се случва след година и половина прекъсване на тренировки поради тежка контузия. Симо разказва за успехите си в днешната ни спортна среща.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Илиан Илиев и Георги Дерменджиев с мнения от двете крайности

Футболистите на „Черно море“ изиграха перфектен мач срещу „Лудогорец“ от плейофите и спечелиха с 4-0 на „Тича“. Така отборът вече е на второ място, което дава директно участие в Лигата на Конференциите. Всъщност всичко ще се решава в следващия мач, в който „моряците“ годстуват на ЦСКА София в директен сблъсък за втората позиция. Да чуем..

публикувано на 20.05.24 в 12:30

ВИДЕО: След победата на Черно море срещу Лудогорец с 4-0

Паметна вечер за футболния тим на Черно море. В мач от плейофите варненци се наложиха у дома с 4-0 срещу шампиона."Моряците" надиграха съперника си, а наставникът на разградчани Георги Дерменджиев каза, че не може да се играе по този начин, въпреки че вече си спечелил титлата. "Четири гола са твърде много", сподели той. Тук можете да видите голямата..

публикувано на 20.05.24 в 11:21

Трета победа за Теодор Христов в GLORY

Теодор Христов с трета поредна победа в най-силната организация по кикбокс GLORY. Варненецът постигна убедителна победа над световният номер 3 в класацията на полусредна категория и след обновяването на ранкинга се очаква Теодор да бъде в топ 3. Мачът премина в доминация за варненския боец,постигна два красиви нокдауна в първи рунд и беше обявен..

публикувано на 20.05.24 в 11:09

Кикбоксьорите от Пазарджик с голям трофей

Спортен клуб „Спартак“ от град Пазарджик спечели купата на Държавното първенство по кикбокс в ринговия стил К1, което се проведе в Севлиево. Кикбоксьорите на „Спартак“ заеха първото място в класирането по медали с актив от 5 златни и 3 сребърни отличия. Втори се наредиха състезателите на СК „Вокил“ от град Варна със спечелени 5 златни медали, 2..

публикувано на 20.05.24 в 11:07

Ученическа Олимпиада имаше във Варна

Над 250 деца от Варна и региона участваха на състезанието “Ученическа ОЛИМПИАДА” която се проведе за 4-та поредна година на стадион “Младост”, организирана от лекоатлетически клуб “Тангра“ с подкрепата на Община Варна, представлявана от Мила Цонева от дирекция спорт. Това е състезание в което е важен олимпийския принцип, не е важно класирането, а..

публикувано на 20.05.24 в 11:05

Черно море победи шампиона с 4-0

Черно море записа важна победа в борбата си за сребърните медали в efbet Лига. „Моряците“ разгромиха тима на Лудогорец с 4:0 и отново си върнаха втората позиция в класирането, изпреварвайки ЦСКА.  Попаденията за „зелено-белите“ реализираха Андреас Калкан (43), Даниел Димов (67) и Уеслен Жуниор (82), Живко Атанасов (90)

публикувано на 19.05.24 в 22:57

"Черно море" отива на финал при 16-годишните

Волейболистите на "Черно море", момчета до 16 години записаха победа в последния си мач от държавния турнир, който се проведе в Кранево. Тимът на Диана Дянова победи трудно с 3-2 гейма отбора на "Стойчев- Йазийски". Така след този турнир "Ч.море" заедно с отбора на "Берое" се класират за финала.

публикувано на 19.05.24 в 16:10