Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Кайзера е доволен от подготовката на "Ботев"

Снимка: Радио ВИДИН

Старши-треньорът на врачанския "Ботев"– Николай Тодоров-Кайзера е доволен от зимната подготовка на тима. Наставникът коментира тренировките на своя тим след последната контрола. В сряда "Ботев" победи с 1:0 "Локомотив" /София/ в генералната си репетиция за старта на пролетния полусезон в северозападната "В" футболна група.

"Това, което бяхме планирали в подготовката като тренировъчен процес, до голяма степен успяхме да го изпълним. Това се видя и от контролите, които изиграхме. Мачовете в турнира в Балчик също изиграха своята роля, защото участието в тази надпревара си имаше своя заряд. Срещнахме различни противници, което ни показа доста аспекти от нашата игра. Имахме и добри, и лоши резултати, но по-важното е, че след всеки мач можехме да проверим къде сме изостанали, къде допускаме повече грешки, които да коригираме по време на работата. Бяха ни предоставени добри условия за подготовка в Балчик– добри терени както за мачове, така и за тренировки, добри материални условия– доволен съм от този лагер в Балчик.", обясни Николай Тодоров.

Първата тренировка на врачани беше на 13 януари. От тогава те изиграха 9 мача, в които постигнаха 6 победи, равенство и загубиха срещи– от лидера на североизточната "В" група "Черноморец" /Балчик/ и от втородивизионния "Локомотив" /Горна Оряховица/. За деветте мача възпитаниците на Кайзера вкараха 25 гола и получиха 11.

В неделя "Ботев" започва пролетната кампания във "В" групата с гостуване на съименника си в Луковит.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Три медала за видинските атлети от Националния шампионат

Три медала заслужиха състезателите на видинския клуб "Радуканови" от Националния шампионат за момчета и момичета под 16 години, който се проведе във Велико Търново.  Васил Антонов, който преди броени дни стана републикански шампион на 200 м и 400 м при юношите под 18 години, при по-малките стана първи в спринта на 100 м. В сериите видинският..

публикувано на 30.06.24 в 17:22

Девет отбора участват в Адриатическата лига, "Монтана" е сред тях

Девет отбора ще участват в Адриатическата лига по баскетбол при жените през новия сезон. Монтана отново ще играе, като след година прекъсване се завръща Берое /Стара Загора/. В сезон 2024/2025 ще участват три отбора от Хърватска - Рагуса /Дубровник/, Трешневка /Загреб/ и Загреб. По един представите ще имат Сърбия - Партизан /Белград/, Босна и Херцеговина..

публикувано на 30.06.24 в 16:59

"Монтана" направи 1:1 с "Крумовград", има нов треньор

Монтана завърши наравно 1:1 с Крумовград на лагера в Банско, където двата тима са на подготовка. Отборът от Северозапада вкара първи гол. В 10-та минута Борислав Вакадинов центрира и Виктор Добрев прати топката в мрежата на елитния тим. Малко по-късно Крумовград изравни чрез Ламин Тал. До края на първата част нов гол не падна. Пропуска за Монтана..

публикувано на 30.06.24 в 16:48

Два медала за Мездра от Търново

Първият ден (29 юни) от националния шампионат за мъже и жени излъчи шампионите на 1500 м. Двама състезатели на СК”Атлет” Мездра с треньор Йоло Николов се окичиха с медали.Лиляна Георгиева (Актив 2013 – Пловдив) бяга с националната рекордьорка на дългите бягания (от 10 000 м до маратон) Милица Мирчева/Атлет Мездра/  и балканската шампионка на..

публикувано на 30.06.24 в 16:29

Отборът на ПМГ Видин записа името си със златни букви в историята на Училищната Esports лига

"Класа над всички останали - MG Elita са шампиони за втора поредна година! Пренаписана история! ПМГ Видин и Видин, като цяло, трябва да се гордеят ", с тези думи Иван Кинчев , основател на българската School Esports League (Училищна лига по електронни спортове), връчи купата на победителите в състезанието по мултиплеър играта League Of Legends (Лигата..

публикувано на 29.06.24 в 23:05

"Мила Родино" звуча в Северна Македония в чест на видинчанка

Българският химн огласи спортната зала в Битоля, Република Северна Македония, в чест на видинчанката Никол Николова. Талантливата състезателка на СК "Борба, самбо, джудо" Видин прибави балканска титла към богатата си колекция от медали и купи. Никол триумфира в Балканското първенство по джудо за деца до 13 години. По пътя към златния медал тя победи..

публикувано на 29.06.24 в 20:38

Звездите на на мездренската лека атлетика ще бягат във Велико Търново

Велико Търново става център на българската атлетика от днес до 30 юни.  За поредна година старопрестолната българска столица Велико Търново ще приеме националните шампионати за мъже и жени, както и за момичета и момчета под 16 години.  Най-добрите бегачи в България от СК "Атлет" Мездра с треньор Йоло Николов също ще се състезават на националния..

публикувано на 28.06.24 в 12:12