Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Братислав Кръстев спечели снукър турнира в Мездра

Снимка: Петко Котларски

Приключи Четвъртият открит турнир по снукър "Мездра Оупън 2017". Той бе спечелен от опитния Братислав Кръстев от клуб "Академията" /София/, който в оспорван финал се наложи над Даниел Младенов от клуб "Мастерс" /Кюстендил/ с 3:2 фрейма.
Награди получиха най добре представилият се състезател от домакините Тихомир Йорданов и най-атрактивния състезател-13 годишния Александър Георгиев. Събраните такси за участие в турнира от 200 лева ще бъдат дарени за лечението на малката Сиана.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Монтана" с първа контрола в Банско

Футболистите на Монтана ще изиграят днес първа контролна среща от лагера си в Банско. Тимът от вчера е в курортното градче. От 17 часа Монтана излиза срещу елитния румънски тим Политехника Яш. Монтанци са лагер в Банско с група от 24 играчи. Двама карат пробен период. Това са Симон Фанта, крило от дубала на ЦСКА 1948 и Иван Томов, халф от школата на..

публикувано на 26.06.24 в 15:00

Врачанин е пети на Европейското по борба

Врачанинът Калоян Иванов загуби битката за бронзовия медал на Европейското първенство по класическа борба за кадети в сръбския град Нови Сад. Състезателят на СК "Ботев 93" отстъпи на представител на Украйна. Калоян се класира на 5-о място, което е голям успех за клуба по борба в града под Околчица. Преди схватката за отличието врачанският борец се..

публикувано на 26.06.24 в 12:02

"Златните момичета" гостуват днес в Мездра

В рамките на съвместната инициатива под наслов "Заедно създаваме магията", посветена на предстоящите Олимпийски игри в Париж, олимпийските шампионки по художествена гимнастика от Токио 2020 от националния ансамбъл Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ще гостуват днес на Железничарски клуб по художествена..

публикувано на 26.06.24 в 11:59

Таран от "Етър" ще води атаката на "Ботев"

Централният нападател на Етър Иван Василев премина в редиците на врачанския Ботев.  Новината съобщиха „болярите", според които за голмайстора им е платена известна сума.  Освен финансовия приход Етър запазва правата върху процент при следващ трансфер на 23-годишния нападател. Това е второто ново попълнение в тима на Тодор Янчев.  Преди дни зеления..

публикувано на 25.06.24 в 18:25

Състезател от Враца в борба за бронз от европейското първенство

Състезателят на врачанския клуб по борба „Ботев 93" - Калоян Иванов, стигна до битка за бронза на европейското за кадети. Надпреварата се провежда в сръбския град Нови Сад.  Калоян тръгна мощно в категорията си като тушира  германеца Лени Вернер при 48-килограмовите на класическия стил.  На полуфинала обаче врачанинът бе спрян от руснака Николай..

публикувано на 25.06.24 в 18:23

Цанко Цанков планира да постави световен рекорд от Видин

Българският маратонец и шампион по плуване в открити и студени води Цанко Цанков ще опита да постави нов световен рекорд . В Деня на съединението 6 септември ще плува без прекъсване 100 километра в река Дунав от Видин до Козлодуй . Това обяви днес неговият треньор Николай Илиев : "100 километра плуване по правилата на Световната федерация, което..

публикувано на 25.06.24 в 15:38

"Монтана" остана без треньор

Футболният тим на Монтана остана без треньор. Петър Колев напусна по взаимно съгласие. С него си тръгна и единият от помощниците му Светлан Кондев. Решението бе обявено днес. Това стана ден преди "монтанци" да заминат на лагер в Банско. За сега отборът ще бъде воден от досегашните помощници на Колев Христо Захариев и Христо Стаменов. Петър Колев дойде..

публикувано на 24.06.24 в 17:20