Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Бдин" отнесе "Янтра" с 4:0

Снимка: Радио ВИДИН

"Бдин" Видин победи категорично с 4:0 като гост "Янтра" Полски Тръмбеш в среща от XVII кръг на Северозападната Трета футболна лига. Въпреки тежкия терен и непрестанния дъжд, видинчани надиграха тотално домакините. Андрей Николаев откри резултата в края на първото полувреме. 16 минути след началото на втората част Деян Захариев удвои. Денис Гърлов вкара за 3:0 в 71 минута, а Кристиян Коцов оформи крайното 4:0.

След тази среща "Бдин" е с 38 точки и запази второто място в класирането. Лидер е "Кариана" Ерден с 45 точки. Днес "Кариана" победи с 4:2 "Спартак" Плевен.

В следващия кръг "Бдин" е домакин на "Севлиево". Мачът е на 25 март от 17 часа на стадион "Георги Бенковски".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Монтана" е сред допуснатите участници в новото елитно първенство по волейбол

11 клуба от имащите право на участие в Ефбет Супер Волей бяха допуснати до новия сезон.  Това стана ясно, след като комисия от лигата разгледа документите на всички, които подадоха документи за лицензиране.  Новият член на елита е Дунав /Русе/.  Отборът на Добруджа /Добрич/ за сега е под въпрос, заради неизпълнени финансови задължения. На клуба е..

публикувано на 07.07.24 в 15:50

"Монтана" продължава лятната си подготовка

Футболистите на Монтана подновяват от утре тренировки в спортен комплекс „Огоста".  В четвъртък тимът се прибра от лагер в Банско.  По време на подготовката там стана ясно, че Тенчо Калпаков ще бъде старши треньор.  Президентът на Монтана Румен Панайотов разкри как се е стигнало до привличането на Калпаков начело на отбора: "Така се случи нещата..

публикувано на 07.07.24 в 15:25

Ботев (Враца) и Локомотив (София) не се победиха

Ботев /Враца/ записа нулево равенство във втората контрола от лятната си подготовка.  Елитният тим и Локомотив София завършиха 0:0 в приятелска среща, играна на стадион „Христо Стоичков" в Етрополе. Проверката, която беше втора за врачани под ръководството на Тодор Янчев, не впечатли с положения. Преди няколко дни врачани отнесоха Марек /Дупница/ с..

публикувано на 07.07.24 в 15:05

Наградиха победителите в благотворителния футболен турнир във Видин

Отборът на Кула спечели първото място в благотворителния футболен турнир на малки врати под надслов "Старши полицай Пламен Вълков". Те победиха с резултат 5:2 отборът на Грамада във финалната среща. Общо 20 отбора взеха участие в инициативата, провела се спортен комплекс "Колодрума", а кметът на Община Видин Цветан Ценков връчи наградата на..

публикувано на 07.07.24 в 14:18

Врачанският "Ботев" подписа с талант от школата

Любомир Василев подписа своя първи професионален договор, който ще е за 3 години, съобщиха от "Ботев" Враца. От елитния клуб са уверени, че талантливият страж ще внесе свежа енергия и умения в отбора, и ще бъде важна част от бъдещите успехи.  От "Ботев" напомниха, че клубът се стреми да подкрепя местни таланти. Новата политика е да се дава шанс да изява..

публикувано на 07.07.24 в 08:14

"Бдин" започва подготовка на 15 юли

Новият треньор на футболния "Бдин" Видин Анатоли Тонов ще изведе на първа тренировка мъжкия отбор на 15 юли , съобщиха от клуба. Договорени са  четири контролни срещи по време на лятната подготовка. Тимът ще изиграе два мача с "Тимок" Зайчар - на 28 юли във Видин и на 31 юли в Сърбия. На 3 август е планирана контрола с "Локомотив" в Мездра...

публикувано на 05.07.24 в 13:08

Пожарникари спечелиха футболен турнир във Враца

Пожарникарската команда на АЕЦ „Козлодуй" спечели футболния турнир за служители на МВР, посветен на професионалния празник – 5 юли. Надпреварата беше организирана от Спортен клуб "Спартак" и се проведе в балона край стадион „Христо Ботев". Първо място заслужи отборът на РСПБЗН в АЕЦ „Козлодуй". Второто място заеха също пожарникари, но от РСПБЗН във..

публикувано на 05.07.24 в 09:54