Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Видинското читалище "Цвят" започва новата творческа година

Снимка: Радио ВИДИН

Видинското читалище "Цвят" отваря врати за началото на новата учебна и творческа година. Младите самодейци ще могат да развиват своите умения в 11 школи, обясни секретарят на културната институция Любомир Илиев

"Детска езикова школа по английски език - след първи клас, школа по народни танци, школа по народно пеене, школа по изобразително изкуство "Дъга", школа по пиано, по журналистика и пиар, студио по кино и театър, школа по шахмат, която е нова дейност за тази учебна година, аеробика за деца и възрастни, както и любителските състави - Фолклорен ансамбъл "Цвят" и смесен хор "Видин"."  

Началото на новата творческа година ще бъде дадено днес, 2 октомври, от 17:30 часа, когато децата ще се запознаят със своите преподаватели. 

Вижте още

Снимката на 29 ноември 2023 година

Нормализира се ситуацията в страната след снеговалежите в последните дни.   В клас се връщат и децата в повечето училища. В региона на Враца вече е възстановено електрозахранването, прекъснало вследствие на обилните снеговалежи. В област Монтана все още има села  без ток  заради паднали електрически стълбове.  Четвърти ден села в община..

публикувано на 29.11.23 в 18:00

Служители на ВиК - Монтана излязоха на протест

Работещи във ВиК - Монтана излязоха в защита на отстранения си управител инж. Валери Иванов. Управителят на ВиК - Монтана инж. Валери Иванов бе сменен на извънредно общо събрание на дружество