Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

5 медала за "Бъдин" от турнир по джудо в столицата

Снимка: СК "Бъдин"

Видинският спортен клуб ”Бъдин” се завърна с 5 отличия от турнира по джудо "Фрезколиада" в София. Отлично представяне и затвърждаване на златните си медали от предишни състезания направиха Симона Стоянова в категория до 40 кг. и Нанси Николова при 22-килограмовите, на крачка от първото място останаха Виктория Любенова - до 52 кг., и Дари Тихомиров - до 46 кг. Бронзов медал заслужи Рамона Стоянова в категория до 32 кг. Михаил Гьоров остана на крачка от медалите и завърши на 5-о място.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

"Спартак" взе трите точки във Видин (СНИМКИ)

"Бдин" Видин загуби с 0:1 от "Спартак" Плевен в среща от 32 кръг на Втора лига. Победата днес гарантира на плевенчани оставането в професионалния футбол и през следващия сезон. Единственото попадение в мача отбеляза Атанасиос Пицолис. Бдинци доиграха срещата с човек по-малко. Мачът на стадион "Георги Бенковски" започна с домакински натиск. Още в 4-ата..

публикувано на 11.05.24 в 20:49

"Локомотив" Мездра посреща труден съперник

"Локомотив" Мездра се изправя пред поредното сериозно предизвикателство. В среща от 27 кръг на Северозападната трета лига от 18.00 часа днес "железничарите" посрещат третия в класирането "Севлиево". Домакините са пети в класирането с актив от 46 точки и 52:30 голова разлика, а гостите са с 51 точки и голова разлика 56:20. Една победа днес може да..

публикувано на 11.05.24 в 13:30

Ботева алпиниада се провежда във Враца

Днес и утре във Враца се провежда традиционната Ботева алпиниада. Организатор на екстремното състезание за катерене на отвесни скали в прохода Вратцата е клуб по екстремни спортове "Вратица".  В програмата на надпреварата влизат два тура на изпитания – от 6 до 20 часа в събота и от 6 до 16 часа в неделя.  След края на изкачванията през втория почивен..

публикувано на 11.05.24 в 08:19

Малките възпитаници на "Локомотив" (Мездра) отново печелят убедително

Продължават да нижат победа след победа възпитаниците на Детско-юношеската школа на „Локомотив” (Мездра) . Поредни две категорични победи като гости под дъжда в Лом над „Дунав”. Футбол 9 - 11-та победа от 13 мача за момчетата, след като прегазиха връстниците си с 5:0 (Даниел Иванов -2,Асен Асенов,Павел Иванов и Владислав Пенков). Другата..

публикувано на 10.05.24 в 12:00

Детски футболен турнир организират в Мездра

Първи детски футболен турнир „Mezdra Cup“ ще се проведе в железничарския град. Организиран е в рамките на 50-ите юбилейни празници на културата "Мездра май''.  Спортното събитие ще се проведе  във формат Футбол 7 за деца, родени 2014 година, с финансовата подкрепа на Община Мездра. В турнира ще участват 8 отбора от София, Правец, Видин, Монтана, Лом..

публикувано на 09.05.24 в 16:40

Тодор Киров ще ръководи мача "Дунав" – "Монтана"

Тодор Киров бе назначен за главен съдия на мача "Дунав" (Русе) - "Монтана" от 32-и кръг на Втора лига. От Съдийската комисия на Българския футболен съюз за негови помощници определиха Богомил Димитров и Владимир Йорданов. Четвърти арбитър е Борис Попов, а делегат на съдиите Йосиф Ронков.  Мачът е в неделя, 12 април, от 18:00 часа.

публикувано на 09.05.24 в 16:36

Определиха съдиите за срещата между "Ботев" и "Хебър"

Рефер, който носи късмет на "Ботев" , получи наряд за следващия мач на врачани от плейофите. В понеделник, на 13 май, тимът на Христо Янев посреща "Хебър" в среща от 32-ия кръг на Първа футболна лига. Главен арбитър в мача ще е Драгомир Драганов, при който врачани оцеляха в един от последните баражи за оставане в елита. Помощници на Драганов..

публикувано на 09.05.24 в 10:55