Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ММА боец от Монтана ще играе за известен клуб

Николай Атанасов подписа договор с една от най-големите организации по ММА в света "Брейв". Тя се ръководи от принца на Бахрейн, съобщи треньорът на Атанасов в СК "Бойни спортове" /Монтана/ Николай Цоков. За монтанския клуб Николай Атанасов се състезава 8 години. Има множество титли от родния шампионат и на европейски първенства.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Хладнокръвието помогна на Монтана срещу Академик

Монтана отстрани с 4:3 при гостуването си Академик /Свищов/ и се класира за 1/16 финалите на турнира за купата на България по футбол.  Победата дойде след изпълнението на дузпи.  1:1 завърши редовното време.  В продълженията двата отбора не стигнаха до гол.  След изпълнението на фаул на Петър Петров топката се отклони в стената и влезе в мрежата на..

публикувано на 14.10.24 в 13:35

Локомотив (Мездра) отстрани Несебър след дузпи

В срещата за Купа на България от втория предварителен кръг ОФК Локомотив (Мездра) отстрани професионалистите от  ОФК Несебър с резултата 4:3 след изпълнение на дузп. В редовното време и продълженията двата отбора не успяха да си отбележат. Голмайстори при изпълненията на дузпите за отбора от Северозападна България бяха Михаил Бешев, Кристиян..

публикувано на 14.10.24 в 13:29

В Своге гостува Ботев (Враца) за Купата на България

Ботев /Враца/ ще гостува в Своге на местния Спортист в мач от 1/16 финалите от турнира за футболната купа на България. Засега не е ясна датата на срещата, но се очаква да е на 30 октомври или около тази дата. До мача в Своге се стигна, след като Спортист отстрани от надпреварата Левски /Левски/ с 3:2 след продължения. В редовното време двата съперника..

публикувано на 14.10.24 в 13:25

Тежък товар за видински сестри от турнир в Сараево

Сестрите от Видин Нанси и Никол Николови спечелиха по два медала от Международния мемориален турнир по джудо "Милош Остоич" в Сараево, Босна и Херцеговина. Нанси взе златен медал в категория до 22 кг и приз за най-добър състезател във възрастовата група на родените до 2016 година. След това заслужи още един златен..

публикувано на 14.10.24 в 09:20

Достойно се представиха видинските самбисти на Световното в Ларнака

Трима състезатели на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" участваха в Световното първенство по самбо за кадети, юноши, младежи и девойки в Ларнака, Кипър. Симона Младенова остана на крачка от бронза. Класира се на 5-о място в категория до 65 килограма при девойки до 18 години. Виктор Вачков също завърши на 5-о място в бойното самбо, категория 75..

публикувано на 13.10.24 в 15:35

"Бдин" загуби гостуването си на "Янтра" с 1:4

"Бдин" Видин загуби с 1:4 от лидера в класирането "Янтра" в Полски Тръмбеш в среща от седмия кръг на Северозападната Трета лига. Видинчани откриха резултата още в 10-ата минута. След изпълнение на ъглов удар отбеляза Радослав Захариев. Съперникът обаче реагира много бързо. Момчил Кузманов изравни в 14-ата минута. В 20-ата Любомир Генчев направи пълен..

публикувано на 13.10.24 в 15:25

Малки шахматисти от Мездра със златни медали

Братята  Крум и Самуил Генови, ученици в ОУ ”Иван Вазов” Мездра  спечелиха златни медали на завършилия в неделя  VI-и открит шахматен турнир "ПАВЛИКЯНИ" в Павликени. Крум Генов от 1. а клас е със златен медал в група 7-годишни и трети в Генералното класиране с деца от различна възраст до 13 годишни. Самуил Генов, 4. а клас - златен..

публикувано на 13.10.24 в 14:58