Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

10 медала донесоха видинчани от турнир по джудо в Румъния

Снимка: СК "Борба, самбо, джудо" Видин

10 медала спечелиха състезателите на видинския клуб "Борба, самбо, джудо" от международен турнир в Румъния. Със златни медали от Мемориала по джудо "Гаврилеску" си тръгнаха сестрите Нанси и Никол Николови, Траян Крумов, Никол Цветанова, Анаис Бордияшева, Константин Сулов и Емануела Илиева. Сребърни отличия заслужиха Ния Крумова и Максимилиан Милков. С бронзов медал се окичи Ангел Боянов. Видинските състезатели бяха водени от своята именита треньорка - многократната медалистка от международни и републикански първенства Цветелина Цветанова. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

3 от 3 за "Видабаскет"

"Видабаскет" записа трета поредна победа в първенството на Българската баскетболна лига. В среща от третия кръг на А група, Регион Запад, възпитаниците на треньора Иван Тилев се наложиха със 76:54 точки (19:16; 15:10; 20:15; 22:13) като гости на столичния "Фаб Файв". Мачът в зала "Триадица" в София премина с подчертано надмощие на "Видабаскет", но и..

публикувано на 27.10.24 в 19:13

Видински рали пилот взе купа в Сърбия

Видинският рали пилот Иван Иванов, който е и председател на АСК "Жико Моторспорт", спечели купа за второ място в Националния шампионат по планинско изкачване в Неготин, Сърбия при автомобилите до 2000 cm³. "Петият и последен кръг на сръбския Национален шампионат по планинско изкачване беше в Неготин. Завоювахме второ място в нашия клас и се..

публикувано на 27.10.24 в 16:41

Футболни таланти от Мездра вдигнаха купа в Гърция

Отборът момчета, родени през 2012 година, с треньор Стоян Стоянов от ДЮШ на Локомотив /Мездра/ направи истински фурор и триумфираха на Международен турнир в Паралия Катерини (Гърция). Малките „железничарчета” изиграха 6 мача и постигнаха 6 победи. Представянето им е най-добро от всички участващи 30 български отбори. На четвъртфинала те победиха..

публикувано на 27.10.24 в 15:13

Георги Филев отново триумфира във Видин

Миналогодишният шампион - ФИДЕ майстор Георги Филев, отново спечели Мемориалния турнир по шахмат "Найден Войнов". 24-ото издание на състезанието тази година се проведе в Културен център "Жул Паскин" и по традиция бе част от проявите, посветени на духовния празник на Видин Димитровден. На второ място завърши Мирко Йович от съседна Сърбия, трети е..

публикувано на 27.10.24 в 14:51

Атлети от спортното училище във Враца се отличиха

Възпитаници на Спортно училище "Св. Климент Охридски"- Враца и състезатели на СК ,,Олимпия-Враца" взеха участие в международния турнир по лека атлетика ,,Ботева слава", който се проведе преди дни в закритата лекоатлетическа писта в града.  С отлични резултати и спечелени отличия са Мартин Митков - първо  място и Слави Георгиев - второ място  в..

публикувано на 27.10.24 в 14:43

Волейболният Монтана с домакинска загуба

Волейболистите на "Монтана" отстъпиха с 1:3 гейма на "Дея спорт" /Бургас/ в среща от 2-ия кръг на елита при мъжете. Въпреки подкрепата на своята публика в зала „Младост" момчетата на треньора Даниел Пеев не успяха срещу бургазлии. Гостите затвориха първите две части на 16 и 19 точки. Монтана се върна в мача след 25:22. Възходът на домакините не..

публикувано на 26.10.24 в 14:21

От "Ботев" Враца се извиниха на ЦСКА заради контузия на вратаря

От ръководството на врачанския "Ботев" поднесоха своите извинения към вратаря на ЦСКА – Густаво Бусато, като му пожелаха бързо оздравяване. В четвъртък халфът на врачани Данийл Кондраков контузи тежко бразилския страж в мача между двата тима в София. В резултат на сблъсъка бразилският страж беше сменен още в 3-ата минута на срещата и откаран в..

публикувано на 26.10.24 в 11:30