Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нов футболист в Нефтохимик

Автор:

Първото лятно попълнение в селекцията на представителния отбор на Нефтохимик за сезон 2024/2025 е Яни Николов. Роденият през 1995 година е роден в Бургас и играе на позицията полузащитник. Играл е още за отборите на Черноморец и Созопол във Втора лига (бившата „Б“ ПФГ). През миналият сезон се състезава за отбора на ОФК Карнобат.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
ВИЖТЕ ОЩЕ

Самет Муртазали: В плажния хандбал слабият може да бие най-силния ( ВИДЕО)

Европейското първенство по плажен хандбал за юноши и девойки стартира днес във Варна. Българските отбори са настроени за добро представяне   и дори си мислят за медали. Шампионатът се провежда на 4 игрища на Южния плаж във Варна, като входът за зрителите е свободен. Вчера ви срещнахме в ефира с треньорката на девойките Ирина Миладинова...

публикувано на 04.07.24 в 11:50

Във Варна днес започва Европейското по плажен хандбал

От днес до 7 юли Варна ще бъде домакин на Европейско първенство по плажен хандбал за юноши и девойки до 16 години. В морската столица от 11 до 14 юли ще се проведе и Европейски квалификационен турнир по хандбал за мъже и жени. В надпреварите ще участват над 1000 състезатели, разпределени в общо 56 отбора от 20 държави.В първенството по плажен..

публикувано на 04.07.24 в 08:17

България е домакин на Европейското по волейбол до 18 години

България посреща изгряващите звезди на европейския волейбол от 10 до 21 юли. Градовете София и Пловдив са домакин на Европейското първенство за мъже под 18 години, а билетите за събитието от днес са в продажба. Талон може да бъде закупен на всяка каса на Еventim в страната, както и 'чрез онлайн покупка с опция print@home. Можете да отпечатaте своя..

публикувано на 04.07.24 в 08:15

"Черно море" и "Левски" не се победиха

Черно море завърши 0:0 с Левски в третата си контрола от лятната подготовка. Срещата се игра на стадиона в Правец пред почти пълни трибуни. За варненци това трети спаринг от лятната подготовка. „Моряците“ победиха с 1:0 Фарул (Констанца), а във втория мач отстъпиха с 2:5 пред Ботев (Пловдив). Контролата с Ботев Враца пък отпадна заради проливен..

публикувано на 04.07.24 в 08:14

Резултати от футболни контроли

Резултати от футболни контроли : Левски и Черно море завършиха 0:0 в контрола, играта на Градския стадион в Правец. Хебър Пазарджик и Глория Бизау (Румъния) завършиха наравно 1:1. Попадението за българския отбор бе дело на Олексий Збун. Следващата контролна среща на Хебър е на 6-и юли срещу Горица (Хърватия) от 11:00 часа. Ботев (Враца)..

публикувано на 04.07.24 в 08:12
Григор Димитров

Лошото време в Лондон отмени мача на Григор Димитров за днес

Мачът на Григор Димитров срещу китаеца Дзюнчън Шан от втория кръг на турнира Уимбълдън ще се играе днес Причината за закъснението в програмата бе лошото време в Лондон. 10-ият поставен Григор стартира с трисетов успех над 56-ия в световната ранглиста Душан..

публикувано на 04.07.24 в 06:50

Юношеските ни национали отстъпиха срещу Турция в тестов мач

Завърши тестовата среща по плажен хандбал между отборите на България и Турция, юноши. Двата тима си размениха по една част,а при дузпите турците спечелиха със 7-4. Утре Европейското първенство стартира в 10.00 ч.

публикувано на 03.07.24 в 18:07