Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Специалисти по дигитален маркетинг ще споделят опит във Видин

Снимка: фейсбук



Конференцията Digital4Vidin ще срещне за втора поредна година млади хора от града и доказали се професионалисти в областта на дигиталния бизнес. Участниците ще имат възможност да разберат как да стартират бизнес в областта на дигиталния маркетинг, как да се възползват от дигиталната среда за развитие на дейността си и как по-добре да се представят в нея. Digital4 e с мисия за популяризирането на дигиталните технологии и развитието на този бранш в България. Digital4 събира заедно водещи специалисти от цялата страна, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.


Digital4Vidin е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който тази година ще се проведе общо в 10 града в страната. Кои градове вече посетиха и каква е мисията на Digital4Vidin, каза за Радио ВИДИН Преслав Бобев, организатор на конференциите Digital4:

"Това, което виждаме като организатори на събития, събития най-общо казано в областта на дигитализацията на маркетинга е, че в градовете на България се случват изключително малко подобни инициативи. Повечето неща, както си знаем, се случват в София, но ние виждаме, че има изключително много активен бизнес - хора, които са решили да останат в градовете си, създават и работни места, правят бизнес, не само в България, но и в други държави. Така че тези хора имат и желание, и нужда, виждаме и енергия към идея за посещение на подобни събития, затова го правим. Искаме да събираме бизнеса, искаме да говорим за нови технологии, за дигитализация, за иновации."

Второто издание на конференцията ще представи интересни лектори, ще разгледа ключови теми за бизнеса и ще обърне внимание на теми, свързани с нови технологии, иновации и онлайн търговия. 

Димитър Иванов е професионалист, с повече от 12 години опит в сферата на дигиталния маркетинг и предприемачеството. Днес той е част от мениджърския екип на дигитална агенция, където успешно развива креативни и успешни практики, свързани с онлайн и офлайн активностите на различни малки и големи брандове. "Социалните мрежи 2024 - как да ги използваме ефективно за бизнеса" - това ще е темата, която ще дискутира маркетинг мениджърът на дигитална агенция Valival Димитър Иванов:

"Смятам че темите, поне по мое наблюдение, най-интересни на участниците на такива конференции, са тези, свързани с директни практически съвети в най-различни области, тъй като в момента живеем в ера, в която сме залети от най-различна информация. Теорията става все повече и повече и хората започват да имат голяма жажда за това някой конкретно да смели цялата тази информация за тях, да им предостави конкретни работещи практики, които те да приложат в бизнеса си и да бъдат успешни."

Конференцията Digital4Vidin ще се проведе на 26 ноември (неделя) от 10:00 часа в залата на Общинския съвет във Видин. Организатори са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти. Участието в събитието е безплатно, но след като се регистрирате. Това може да се направи на сайта на digital4vidin.com

Чуйте повече в прикачения звук


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Вижте още

Обелязваме Деня на българския спорт

Днес на 17 май отбелязваме Деня на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. Денят е обявен с Решение 581 на Министерски съвет от 4 август 2006 г. На тази дата през 1894 г. в София пристигат първите учители по физическо възпитание от Швейцария - Шарл Шампо, Луи Айер и др. Тяхната мисия е да положат основите..

публикувано на 17.05.24 в 17:06

Ново училище отваря врати във Видин наесен

Откриването му е съвместна инициатива на Видинската света митрополия и Фондация "Частно начално училище Митрополит Неофит Видински". Целта е прилагането на държавните образователни стандарти да става в среда, която цени човешката личност и съдейства  за въплъщаването в живота на децата и учениците на  непреходни християнски добродетели,..

обновено на 17.05.24 в 16:15
Семейството на Валя Иванова с осиновени и временно приютени кученца.

Кучешка идилия: Домът на Валя е изпълнен с лаещи радости

Днес в рубриката "97 лапи и 1 опашка" ще ви запознаем с едно семейство, за което кучетата не са просто домашни любимци, а нещо много повече.  Срещаме се с Валя Иванова, която е родом от Кула, но от няколко години живее със семейството си в София. Ще започнем с лошото, че за да стигнем към хубавото. Първото куче на Валя и съпругът ѝ бива..

публикувано на 17.05.24 в 12:04

Търси се "Най-чисто населено място” в община Берковица

Всичките 19 села в общината участват в конкурса. Приключило е почистването, а от тази седмица комисия ще оценява как са се справили хората от населените места. "Конкурсът се провежда по инициатива на кмета на община Берковица. Такъв конкурс е провеждан през 2018 и 2019 година. Идеята е да оценим най-чисто населено място на територията на  община..

публикувано на 16.05.24 в 17:16

Долна Кремена посреща "Кремена Рок фест 2024"

Пънк-рок групата SVETLIO & THE LEGENDS ще бъде специален гост и хедлайнер на четвъртото издание на фестивала "Кремена Рок фест 2024", което ще се проведе на 18 май. В съботната вечер от 19.00 часа, мездренското село Долна Кремена отново ще се превърне в столица на рок музиката за Северозападна България. В импровизиран купон, в частен имот на..

публикувано на 16.05.24 в 17:00

Три черни лешоядчета се излюпиха във "Врачански Балкан"

Първото черно лешоядче в природен парк "Врачански Балкан" се излюпи преди Великденските празници.  Увеличи се броят се гнездящите двойки черни лешояди в природен парк "Врачански балкан". Трета поредна година една от двойките, която гнезди в Западна Стара планина, има малко. Тази година има двойки, които гнездят на територията на парка. В момента две..

публикувано на 16.05.24 в 16:50

Богомил Петров - за спорта, рекордите и обществената дейност

Почетният гражданин на Видин Богомил Петров гостува в "Думата имат старейшините". Той е добре познат в града с множеството инициативи и прояви, които организира. Завършил е видинската гимназия и Висшия институт за физкултура и спорт (НСА). Поводът да ви срещнем с Богомил Петров е 60-годишнината от неговия световен рекорд по вдигане на тежести..

публикувано на 16.05.24 в 16:50