Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Стинг и Труди Стайлър: Любов ли е, да я опишеш!

 Стинг, един от най-популярните и талантливи музиканти в света, днес навършва 71 години. В почти 45 от тях той върви през живота ръка за ръка със съпругата си, британската актриса и филмов продуцент Труди Стайлър.

Щастливец!- Така се определя той. С работа, която обича. С голямо семейство. Със съпруга, която продължава да озарява живота му. Със странностите си и желанието да води нормален живот.

Стинг – певецът, изпълнил едни от най-сърцераздирателните балади, и неговата съпруга Труди, която той нарича “ангел”, са заедно от 45 години и щастието е неизменен спътник в живота им. Една любов, минала през тежки моменти, раздяла, тежко обществено мнение и наркотици, успява да оцелее във времето. Ще я чуете днес в „Музикална зона“.  Ще разберете как лошото момче с репутация на Казанова,  се превръща в любящ баща и съпруг за пример заради жена. 


Вижте още

Истинското детство е без технологии

Днес ще ви запознаем с едно много симпатично и сплотено семейство от Видин. Мариана и Генади нямат сключен брак, но живеят на семейни начала от много време. Те са заедно от 23 години и имат две прекрасни дъщерички - близначки. За имената им се разбират с половин дума, на една вечеря, без да им отнема много време, на коя баба или дядо да бъдат..

публикувано на 29.11.23 в 17:35

Известни наши оперни певци изнасят концерт във Видин

Петима от най-добрите български опрени певци ще изнесат концерт във Видин . Иванка Нинова, Цветелина Василева, Теми Рафаелова, Петър Н